Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Σώθηκε ο Απόλλωνας, παίζεται η δεύτερη θέση

Σώθηκε ο Απόλλωνας, παίζεται η δεύτερη θέση

Ο Απόλλωνας Δοκιμίου είναι η πρώτη από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα Play-out η οποία εξασφάλισε την παραμονή της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Αντίθετα οι άλλες τρεις ομάδες θα δώσουν το Σάββατο την τελική μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Και για τις τρεις όλα παραμένουν ανοικτά.

Ο Απόλλωνας έχοντας κερδίσει 1-0 στο πρώτο του παιχνίδι στη διαδικασία τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και έχοντας αρχική βαθμολογία 3 πόντων, ήθελε χθες ένα βαθμό για να εξασφαλιστεί. Πήρε τρεις κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Αμφίλοχο και είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορος ο τελευταίος του αγώνας το ερχόμενο Σάββατο με τον Ηρακλή Αστακού.

Ο Ηρακλής κέρδισε χθες με 2-0 τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και από την τελευταία θέση βρέθηκε στη δεύτερη. Έτσι, αν κερδίσει το Σάββατο τον Απόλλωνα στο γήπεδο Νεοχωρίου, θα παραμείνει στην κατηγορία σε βάρος του Ολυμπιακού και του Αμφίλοχου. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που εκείνοι θα φέρουν στο Ενωσιακό γήπεδο όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι, θα υποβιβαστούν και οι δύο αν ο Ηρακλής πάρει τη νίκη.

Αμφίλοχος και Ολυμπιακός έχουν από 3 βαθμούς έναντι 4 του Ηρακλή και 9 του Απόλλωνα. Μόνο αν αναδειχτεί νικήτρια στο μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να σωθεί με την προϋπόθεση να μην κερδίσει ο Ηρακλής τον Απόλλωνα.

Στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των Play-out θα κριθούν τα πάντα. Και για τις τρεις ομάδες όλα είναι ανοικτά…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.