Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Σώκος: Καταγγέλει φθορές στο εκλογικό κέντρο και την… επίσκεψη Σαμαρά

Σώκος: Καταγγέλει φθορές στο εκλογικό κέντρο και την… επίσκεψη Σαμαρά

2Ανακοίνωση της παράταξης του Θύμιου Σώκου «Δυτική Συμπολιτεία»:

Σημαντικές δολιοφθορές προκάλεσαν στο εκλογικό κέντρο του κ. Σώκου, «σκοτεινοί κύκλοι» που δρουν αργά, πολύ αργά την νύχτα. Καταγγέλλουμε τη δειλή και άνανδρη αυτή επίθεση και σημειώνουμε ότι η πράξη αυτή έγινε ενάντια στον μοναδικό ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό συνδυασμό. Ίσως η ανεξαρτησία του συνδυασμού μας να φοβίζει, ίσως κάποιοι να έχουν τρομοκρατηθεί από την μεγάλη αποδοχή των πολιτών στην παράταξη του κ. Σώκου και το γεγονός αυτό να προκαλεί πανικό και σπασμωδικές αντιδράσεις.

Οι δημοκρατικοί πολίτες της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας, ξέρουν πως θα απαντήσουν σε αυτές τις επιθέσεις ενάντια στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ…

Επίσκεψη Σαμαρά

Η Νέα Δημοκρατία μπροστά στον πανικό της για την εκλογική συντριβή του κ. Κατσανιώτη επιστρατεύει τον κ. Σαμαρά, τον πρωθυπουργό της Φτώχειας, της Ανεργίας, του Μαρασμού, της Διάλυσης του Κοινωνικού Κράτους… για να περισώσει τον διορισμένο στην Κυβέρνηση, εκλεκτό του… Έχει τόσο μεγάλη πολιτική αποδοχή στην περιοχή μας ο κ. Σαμαράς, που θα πραγματοποιήσει μια ομιλία σε κλειστό χώρο, χωρητικότητας 400 ατόμων… που βεβαίως δεν θα γεμίσει εκτός αν φέρει πούλμαν από Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και από την πατρίδα του την Μεσσηνία.

Πρώτα μας έστειλαν τον «φοροεισπράκτορα» Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη. Στην συνέχεια μας επισκέφθηκε ο μεγάλος «αναμορφωτής» του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο λαλίστατος Άδωνις Γεωργιάδης και από αύριο στην περιοχή μας ο κ. Σαμαράς.

Η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενο. Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έχουν πάρει τις αποφάσεις τους… Το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό για τους υποψηφίους της συγκυβέρνησης κ. Κατσανιώτη και κ. Κατσιφάρα, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες «προθύμων» δημοσιογράφων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και εταιριών δημοσκοπήσεων.

Εμείς, με αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπειας, πολιτικό πολιτισμό και ήθος, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να σπάσουμε τα δεσμά της αδράνειας, της μετριότητας και της αναποτελεσματικότητας, για να αλλάξουμε επιτέλους την μοίρα αυτού του τόπου…

Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Τάσος

    Δεν έχει ξαναγίνει αναρχικοί να γράψουν σε τζάμι. Στην Πάτρα ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.