Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Τέλος και ο Μπαμπανιώτης

Τέλος και ο Μπαμπανιώτης

Σήμερα παίρνουν σειρά οι Παλαιολόγος και Σιόντης
Σταματημό δεν έχουν οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών στον Παναιτωλικό. Σήμερα ήταν η σειρά του Νίκου Μπαμπανιώτη να λύσει το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» συνεχίζοντας έτσι το σερί των αποχωρήσεων παικτών από την ομάδα του Αγρινίου. Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε ένα χρόνο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο, τελικά όμως αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σήμερα παίρνουν σειρά οι Παλαιολόγος και Σιόντης που θα έχουν νέα συνάντηση με τον κ. Μπελεβώνη για την εξεύρεση της χρυσής τομής στις οφειλές της απερχόμενης διοίκησης προς εκείνους με τους παίκτες να αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν από το σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με το Β. Γκόλια που το συμβόλαιό του επίσης εκπνέει ενώ η περίπτωση του Τσενάμο αποτελεί μέχρι στιγμής ερωτηματικό με τον παίκτη να είναι πάντως ουσιαστικά ελεύθερος (λήγει το συμβόλαιό του) να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με αυτά και με αυτά ο Παναιτωλικός κινδυνεύει να μείνει ουσιαστικά χωρίς παίκτες και η νέα διοίκηση που θα προκύψει (όποια και αν είναι αυτή) θα έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς θα κληθεί να χτίσει ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα ξεκινώντας από το μηδέν.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.