Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Τίμησε την ιστορία του

Τίμησε την ιστορία του

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής  στο Πάρκο Αγρινίου και στο κέντρο «Μορφές» ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός τίμησε την ιστορία του συλλόγου του. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο φιλεκπαιδευτικό έργο του συλλόγου με το σύλλογο να τιμάει με αναμνηστικές πλακέτες τους απογόνους των ιδρυτών του Παναιτωλικού αλλά και ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στο σωματείο ενώ υπήρξε και προβολή σλάιτς που έδειχναν την πορεία του Παναιτωλικού αλλά και το φιλεκπαιδευτικό έργο του κατά τη διαδρομή των ογδόντα έξι ετών.

Ο πρόεδρος Π. Στεργίου που πήρε πρώτος το λόγο έκανε εκτενή αναφορά στα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του συλλόγου επί προεδρίας του με ξεχωριστή μνεια για κάθε τμήμα του συλλόγου ενώ η βραδιά περιείχε και λαχειοφόρο με πολλά δώρα και έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη με τον κόσμο να ανταποκρίνεται πλήρως στο κάλεσμα του ερασιτέχνη εν μέσω πολύ δύσκολων οικονομικά συγκυριών ενώ παρόντα ήταν και μέλη της Θ.6 με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη να κάνει ειδική αναφορά με ευχαριστίες στο πιο δυναμικό κομμάτι του κόσμου του Παναιτωλικού.

Καλεσμένη στην εκδήλωση ήταν και η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός η οποία όμως έλαμψε δια της…απουσίας της, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκομένους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.