Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Τα αντίστροφα συναισθήματα και ο…Φουρτάδο

Τα αντίστροφα συναισθήματα και ο…Φουρτάδο

— Παρά το τσουχτερό κρύο και την κακή πορεία του Πας, αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Δεν έλλειψαν βέβαια και τα υβριστικά συνθήματα προς την ομάδα του Παναιτωλικού από τους θερμόαιμους οπαδούς των γηπεδούχων χωρίς πάντως περαιτέρω προεκτάσεις. Το προκλητικό πανώ πάντως που ξύπνησε περσινές μνήμες με το Φουρτάδο («Τιμή και δόξα στο Φουρτάδο») ήταν κανονικά στη θέση του…

— Πολύ καλή ήταν η φιλοξενία των γηπεδούχων προς τους αγρινιώτες εκπροσώπους του Τύπου που παραβρέθηκαν στο γήπεδο ενώ τα δημοσιογραφικά θεωρεία ήταν αρκούντως άνετα για τη δουλειά του καθενός. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του αγώνα προσφέρθηκε και πίτσα ενώ υπήρχαν ήδη στα θεωρεία χυμοί και αναψυκτικά, δείγμα της καλής φιλοξενίας των γιαννιωτών.

— Νωρίς νωρίς, άρχισαν οι μουρμούρες και οι γκρίνιες από την εξέδρα προς τους παίκτες του ΠΑΣ. Ήταν περίπου στο ημίωρο του αγώνα και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων βλέποντας την ομάδα τους να μην «περπατάει» άρχισαν να βάλουν κατά παικτών αλλά και προπονητή. Στη συνέχεια βέβαια και μετά το γκολ οι αποδοκιμασίες έγιναν επευφημίες και στο τέλος του αγώνα αρκετοί φίλαθλοι περίμεναν τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΣ έξω από το γήπεδο για να τους αποεθώσουν!

— Από τα δημ. Θεωρεία παρακολούθησαν τον αγώνα ο δ/νων σύμβουλος Μ. Μπελεβώνης και το μέλος της διοίκησης Σ. Τορουνίδης, μαζί με τον πρόεδρο των παλαιμάχων κ. Σταρακά και κάποιους φιλάθλους του Παναιτωλικού. Παρών στα θεωρεία ήταν και ο Άντι ο οποίος αποκλείστηκε από τη δεκαοκτάδα του αγώνα για προληπτικούς- όπως μάθαμε- λόγους.

— Απογοήτευση, προβληματισμός και σκυμμένα πρόσωπα για μια ακόμη φορά από τους –διάσπαρτους- αγρινιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο. Όσο για το ταξίδι της επιστροφής; Ούτε συζήτηση…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.