Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Τα μηνύματα και τα αιτήματα των οργανωμένων

Τα μηνύματα και τα αιτήματα των οργανωμένων

 

Συμβολική αποχή στην έναρξη του αγώνα

Mε μία ασυνήθιστη εικόνα ξεκίνησε ο αγώνας του Παναιτωλικού με την Ξάνθη(2-0). Η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών ήταν άδεια και το μηνυμα έστελνε ένα πανό. Εγραφε: “Αδεια καθίσματα εκτός, μόνος ο Παναιτωλικός”.

Οι οργανωμένοι έστειλαν το μήνυμα τους και λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα εισήλθαν στις εξέδρες δίνοντας πλέον το γνώριμο τόνο.
Οι οργανωμένοι προέβησαν στη διαμαρτυρία λόγω της διένεξης με τις αστυνομικές δυνάμεις στον αγώνα με το ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ διακίνησαν και φυλλάδια όπου εξηγούσαν τους λόγους της ολιγόλεπτης και συμβολικής αποχής τους.

Μεταξύ άλλων διαμήνυσαν πως θέλουν να βλέπουν το Παναιτωλικό παντού (και εκτός έδρας δηλαδή που σημαίνει ότι η ΠΑΕ πρέπει να ζητά εισιτήρια), υποστήριξαν πως διακυβεύεται η σωματική τους ακεραιότητα με τα κάγκελα, και ζήτησαν την απόσυρση “των αδίκων κατηγοριών” για τους συλληφθέντες στηλιτεύοντας τη στάση της αστυνομίας ως προς το σωματικό έλεγχο.
Επίσης κατά τη διάρκεια του ματς φώναξαν αντιμνημονιακά και κατα του πολιτικού συστήματος συνθήματα ενώ ανήρτησαν και σχετικά πανό με ένα εξ αυτών να αναφέρει: “Το δίκιο το έχουν ο λαός και οι εξεγερμένοι, όχι οι πολιτικοί και οι βολεμένοι”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.