Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Τα αποτελέσματα στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Τα αποτελέσματα στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

IMG_9699Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου που διεξήχθησαν το διήμερο 14-15 Μαΐου. Η συμμετοχή των εμπόρων στην εκλογική διαδικασία κυμάνθηκε σε ποσοστό 80%.και για το 9 μελές διοικητικό συμβούλιο ψήφισαν 206 μέλη του συλλόγου ενώ τα άκυρα-λευκά ανέρχονταν σε 7. Ο συνδυασμός «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» εξέλεξε μία έδρα και ο συνδυασμός «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εμπόρων» εξέλεξε 8 έδρες.

Ειδικότερα για το διοικητικό συμβούλιο από την «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» εξελέγη ο Γιάννης Δήμας και από το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εμπόρων» οι Μπεσίνης Παναγιώτης, Παπαζήση Χάιδω, Χριστοδουλόπουλος Δημήτρης, Κωστίκογλου Σωκράτης, Γιοπάνος Ιωάννης, Καλαϊτζόπουλος Αποστόλης, Παππάς Χρήστος και Μανδέλλος Δημήτριος.

Τις τρεις έδρες της ελεγκτικής επιτροπής καταλαμβάνουν οι Αβακουμίδης Νικόλαος, Κουκουνας Γεώργιος και Παλαΐνη Αικατερίνη που συμμετείχαν στο «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εμπόρων» ενώ η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» δεν εξέλεξε έδρα.

Για αντιπροσώπους στην «Ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων  βορειοδυτικής  Ελλάδας και Νήσων», ψήφισαν 204 μέλη του συλλόγου με τα άκυρα-λευκά να είναι 11. Η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» εξέλεξε έναν αντιπρόσωπο, τον Ευάγγελο Κάκκο και ο συνδυασμός «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εμπόρων» εννέα, τους Μπεσίνη Παναγιώτη, Χριστοδουλόπουλο Δημήτρη, Κωστίκογλου Σωκράτη, Παπαζήση Χάιδω, Γιοπάνο Ιωάννη, Καλαϊτζόπουλο Αποστόλη ,Μανδέλλο Δημήτριο, Μοσχονά Αλεξάνδρα και Σκανδάλη Ευθύμιο.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ :
ΨΗΦΙΣΑΝ : 206 ΑΚΥΡΑ – ΛΕΥΚΑ : 0

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ
ΑΠΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : 148

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ
ΑΠΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: 39

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ : 19

*

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.