Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Τα Αϊ Βασιλιώτικα… αλλάζουν

DSCN48291-300x225Δημοπρατήθηκε σήμερα το έργο

 Έρχονται αλλαγές στα Αϊ Βασιλιώτικα του Δήμου Αγρινίου μετά τη σημερινή δημοπράτηση ενός έργου που σκοπός του είναι να αναδείξει και να βελτιώσει την εικόνα της συνοικίας οι κάτοικοι της οποίας το διεκδίκησαν με επιμονή. Αναδείχθηκε σήμερα λοιπόν στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου προσωρινός μειοδότης για το έργο με τίτλο «ανάπλαση-ανακατασκευή  οδών στην περιοχή Αϊ Βασιλιώτικα» και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα

Συγκριμένα το έργο θα αφορά την καλύτερη πεζοδρόμηση στις οδούς Μαγνησίας, Περγάμου, Νικομήδειας, Μενεμένης, Νίκαιας, Σκοπέλου, Σποράδων, Σκιάθου, Κυκλάδων, Τήνου και Πάρου. Ακόμη προβλέπεται η κατασκευή πλατείας στην περιοχή, χώρος αναψυχής και πρασίνου αλλά και παιδική χαρά.

Οι κάτοικοι της υποβαθμισμένης-όπως καταγγέλουν- περιοχής  είχαν κατά καιρούς άλλωστε εκφράσει στο Δήμο την ανάγκη για βελτιώσεις σε χώρους στα Αϊ Βασιλιώτικα και με το χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ έργο των 2.250.000 ευρώ και τη δημοπράτηση πλησιάζει η στιγμή η περιοχή αυτή να αλλάξει όψη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.