Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

«Τα βιβλία μας άλλαξαν χέρια»

«Τα βιβλία μας άλλαξαν χέρια»

Mετά από πρωτοβουλία του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου

1Tην Κυριακή 21 Δεκεμβρίου  πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δράση του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου , ανταλλακτικό –χαριστικό παζάρι βιβλίων, με θέμα «τα βιβλία μας αλλάζουν χέρια».

Στην εκδήλωση μαθητές όλων των ηλικιών έφεραν και πήραν εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά βιβλία. Στο χώρο λειτούργησε ζωγραφική σε καβαλέτα για τους μικρούς μαθητές, μέλη του δικτύου ζωγράφισαν χέρια και προσωπάκια παιδιών και μοιράστηκαν μπαλόνια και καραμέλες.

Η ανταπόκριση -συμμετοχή παιδιών και γονιών ήταν πολύ μεγάλη και τα μέλη του δικτύου έδωσαν σε όλους την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν τη δράση τους σε πολλούς άλλους τομείς γύρω απ’ τα προβλήματα , που  δυστυχώς υπάρχουν, απασχολούν και βασανίζουν τους μαθητές του Δήμου μας.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ αναφέρει πως συνεχίζει  με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια  βοήθειας επίλυσης του σοβαρού  θέματος εμβολιασμού των παιδιών και στηρίζει επίσης το κοινωνικό φροντιστήριο, που ξεκινάει η Β΄ΕΛΜΕ Αιτ/νίας.

Ευχαριστεί τα βιβλιοπωλεία  και όλους όσους πρόσφεραν βιβλία για το ανταλλακτικό παζάρι, καθώς επίσης και το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση περιπτέρου και το χώρο της πλατείας για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής.

2 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δε γεμίζετε ταξί

    Καταλάβατε ότι με την γκρίνια μόνο δεν γίνεται τίποτε ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.