Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Τα είπαν για τα έργα βουλευτές με περιφερειάρχη

Τα είπαν για τα έργα βουλευτές με περιφερειάρχη

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Βουλή συνάντηση των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας κ.κ Κώστα Καραγκούνη, Θάνου Μωραΐτη, Γιώργου Βαρεμένου και Νίκης Φούντα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Αντωνόπουλο, ύστερα από την επιστολή-κάλεσμα που είχε απευθύνει η κ. Φούντα, με αντικείμενο συζήτησης τα έργα που οφείλουν να αποτελέσουν προτεραιότητα για τον Νομό, την επιμονή για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των δύο σημαντικών οδικών έργων «Κόμβος Πλατυγυαλίου – Άγιος Δημήτριος» και «Αγρίνιο – Άγιος Βλάσης» (βελτίωση Εθνικής Οδού Αγρινίου-Καρπενησίου), αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας των βουλευτών για την επίτευξη κοινών στόχων για τον Νομό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκαν, καταρχάς, η σημασία της συνέχισης των εργασιών στην Ιονία Οδό ως έργο-σταθμό για την ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία, η επιβεβλημένη ανάγκη αξιοποίησης του λιμανιού στο Πλατυγυάλι και η σύνδεσή του με την Ιονία Οδό, καθώς και η σπουδαιότητα του να ξεπεραστούν τα προβλήματα στον οδικό άξονα Άκτιο-Αμβρακία, για το έργο καθεαυτό αλλά και για τους εργαζόμενους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον προγραμματισμό από κοινού συνάντησης των Βουλευτών, του Αντιπεριφερειάρχη και του Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σταύρο Καλογιάννη, την ερχόμενη Τετάρτη στο Υπουργείο, καθώς και με την δέσμευση για την καθιέρωση τέτοιων κοινών δράσεων, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.