Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Τα εσπεριδοειδή ένωσαν τέσσερα σχολεία

pol-pantanassa

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παντάνασσας Κωνσταντίνος Γρίβας κάνει γνωστά τα εξής:

Στα πλαίσια των Καινοτόμων Προγραμμάτων για τα τοπικά προϊόντα, και συγκεκριμένα για τα εσπεριδοειδή, το Δημοτικό Σχολείο Παντάνασσας ανέλαβε τον συντονισμό της δράσης «Με πινέλο και χαρτί φτιάχνω τα εσπεριδοειδή», προσκαλώντας τα Δημοτικά Σχολεία της Καλλιθέας, της Παραβόλας και των Καλυβίων.
Μετά την δέουσα υποδοχή από τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Γρίβα Κωνσταντίνο, οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες -ανά τάξεις- και ενημερώθηκαν σχετικά με τεχνικές ανάμειξης χρωμάτων, φωτοσκίασης κι αντίθεσης από ζωγράφους του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Αγρινίου.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι, κ. Καραντζίνης Θωμάς και κ. Μαστρογιάννης Αλέξιος, οι οποίοι με τις εύστοχες παραινέσεις τους βοήθησαν στην εμψύχωση εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων.
Σημαντική -όσο και τιμητική- ήταν, ωστόσο, και η δυναμική παρουσία του υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Τσιλίκα Θεόδωρου, ο οποίος ανατροφοδοτούσε με επιδοκιμαστικά σχόλια τις ομάδες.
Ιδιαίτερη μνεία, επίσης, οφείλουμε να κάνουμε στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων κ. Λανόπουλο Θωμά και κ. Πριτσόλα Απόστολο, στην Προϊσταμένη του 1/θ Δ. Σχ. Καλλιθέας, κ. Κολιού Ευαγγελία, στους εκπαιδευτικούς κ. Τάσκηνα Αντώνιο, κ. Καρακόλη Ευαγγελία, κ. Ζαρκάδα Ιωάννα, καθώς και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, κ. Ζαχαράκη Καλλιόπη, κ. Μωραΐτη Παναγιώτα, κ. Χριστοπούλου Βασιλική, κ. Τσιπίδου Κωνσταντίνα και κ. Ξηροκώστα Αριστέα, που με την γόνιμη συνεργασία τους ευοδώθηκε η εκδήλωση.
Με το πέρας της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – τον οποίο και ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τη σημαντικότατη βοήθειά του – προσέφερε σε όλους φυσικό χυμό πορτοκάλι, δείχνοντας έτσι την αναγκαιότητα να στραφούμε σε μια πιο προσεγμένη διατροφή που θα βασίζεται σε φυσικά προϊόντα του τόπου μας.
Τελειώνοντας η δράση, οι εικαστικές δημιουργίες όλων των μαθητών συλλέχθηκαν ώστε να διακριθούν οι καλύτερες ανά τάξη. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τον διακεκριμένο συντοπίτη μας ζωγράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή του Εικαστικού Εργαστηρίου Αγρινίου, κ. Χρήστο Γαρουφαλή, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 (11.00 π.μ.) στα πλαίσια της «1ΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ» στην πλατεία της Παντάνασσας.

 

pol-pantanassa1

pol-pantanassa2

pol-pantanassa5

pol-pantanassa3

pol-pantanassa4

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. safety

    Πολύ ωραία η δράση σας , συγχαρητήρια σε όλους σας. Καλό θα ήταν όμως να μην ανεβάζεται στο διαδίκτυο φωτογραφίες μαθητών που διακρίνονται τα προσωπά τους και μπορεί να εντοπιστούν στον πραγματικό κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.