Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Τα κενά του μεταγραφικού παζλ

Τα κενά του μεταγραφικού παζλ

Όσο κι αν οι τέσερις μεταγραφές ενδυνάμωσαν κάπως το ρόστερ του Παναιτωλικού εν τούτοις τα κενά του παζλ που πρέπει να συμπληρωθούν είναι ακόμη αρκετά κάτι που αυτόματα σημαίνει και συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, πιθανότατα και εντός του Σαββατοκύριακου.

Για τη θέση του «άσσου» μετά και την απόκτηση του Τακίδη θεωρείται βέβαιη η απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου πορτιέρο με τους Σέρεμετ (έχουμε γράψει σχετικά και στο παρελθόν) και Στρατηλάτη να είναι στην πρώτη γραμμή ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα προωθηθεί κι ένας τρίτος τερματοφύλακας από την ομάδα νέων.

Στα αριστερά της άμυνας μετά και την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα η ομάδα μοιάζει πλήρης καθώς εκεί υπάρχει και ο Β. Γκόλιας ενώ στη δεξιά πτέρυγα αναζητείται ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον ήδηυπάρχοντα Δημήτρη Κουτρομάνο.

Στο κέντρο της άμυνας ο Γ. Κούσας παραμένει μέχρι στιγμής η μοναδική λύση και οι κινήσεις εστιάζονται στον Τριποτσέρη και τον αγρινιώτη Καρακώστα με το δεύτερο πάντως να έχει δεχθεί κρούση και από τον Πανσερραϊκό.

Στη μεσαία γραμμή η ύπαρξη των Μουμίν, Μητρόπουλου και εσχάτως του Σφακιανάκη δίνουν δύναμη και ποιότητα στους αγρινιώτες ενώ αναμένεται περεταίρω ενίσχυση με το Σάκη Πρίτα να αποτελεί μεγάλο στόχο αν και η μη συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία πιθανώς να παίξει τελικά αρνητικό ρόλο στην ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφής.

Στην επίθεση οι Κουτσοσπύρος και Πασάς είναι οι δύο μέχρι στιγμής ενδεκαδάτες λύσεις με το Θ. Τσίγκα να αποτελεί πιθανώς την επόμενη μεταγραφή του Παναιτωλικού καθώς υπάρχουν εδώ και μέρρες (έχουμε γράψει σχετικό ρεπορτάζ) ήδη προχωρημένες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά την κάλυψη των θέσεων των ξένων παικτών οι ιθύνοντες του αγρινιώτικου συλλόγου κινούνται με άκρα μυστικότητα και οι ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τελικά τις θέσεις θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία για να ανάψει το πράσινο φως της απόκτησής τους ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η αξιοποίηση των «μικρών» Σμίλτου, Ζέρη, Καπνόπουλου, Μεταξούλη που πέρυσι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.