Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Τα λέει όλα μέσω facebook…

Τα λέει όλα μέσω facebook…

O Καραμανλής, το κόμμα και το… κοινωνικό παντοπωλείο

«Ασφαλώς και δεν πρόκειται να ψηφίσουμε νέα μείωση μισθών η συντάξεων»: Αυτή είναι η στάση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δ. Σταμάτη στο φλέγον θέμα των ημερών. Αυτή είναι και η ανάρτηση του στο facebook. O Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Αγρινίου, καθημερινός χρήστης του διαδικτύου, και με τις τελευταίες του παρεμβάσεις προκαλεί ενδιαφέρον.


Ειδικά όταν αναρωτιέται : «.Άραγε με τέτοιο οργανωτικό μηχανισμό ,θα παει η ΝΔ σε εκλογές?». Προφανώς έχει εντοπίσει δυσλειτουργίες στην οργάνωση του κόμματος αν και σε πολλά τοπικά στελέχη δεν… εκτιμήθηκε η απουσία του από τις τελευταίες δύο συσκέψεις της ΝΟΔΕ στις οποίες είχαν κληθεί οι βουλευτές. Προφανώς προκρίνει τους ιστοχώρους από τα κομματικά όργανα.
«Που να είσαι άραγε Καραμανλή? Δε μας άρεσε τότε» είναι μια άλλη ενδεικτική αναφορά του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, που σημειωτέον στο παρελθόν είχε εξασκήσει σκληρή κριτική στον τρόπο που κυβερνούσε ο πρώην πρωθυπουργός. Βέβαια ενδεικτικό είναι και το σχόλιο που έλαβε από άλλον χρήστη του facebook: «Έμ τον …σκάσατε τον ανθρωπο Δημήτρη , δεν ήξερε από ποιους να πρωτοφυλαχθει!!! απο εσας , απ τους πασοκους , απ τους γενικούς γραμματείς και Φαρισαίους και πάει λέγοντας!!! Τελικά προτίμησε να πάρει των ομματίων του και να φύγει….».
Η αναφορά του Δ. Σταμάτη στον Καραμανλή έγινε με αφορμή τα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου στο Μεσολόγγι. «Καταντήσαμε να θριαμβολογούμε για τα εγκαίνια κοινωνικών παντοπωλείων και κάποιοι να προτείνουν ίδρυση ακόμη και φαρμακείων κοινωνικών, σε κάθε Δήμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ.Σταμάτης, Σημειωτέον ότι η πρόταση για κοινωνικό φαρμακείο ανήκει σε συνυποψήφιο του στη λίστα της ΝΔ.
Ο Δ.Σταμάτης μάλιστα δεν παρέλειψε μέσω facebook να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Παναιτωλικό για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ευχή του είχε ιδιαίτερη αξία καθώς όπως ό ίδιος επεσήμανε είναι Παναθηναϊκός.
«Θα είμαστε όλοι εκεί στο γήπεδο!!!!!!!» ήταν μάλιστα το μήνυμα του. Το οποίο από διαδικτυακό συνομιλητή του απαντήθηκε ως εξής:«όσοι έχουν να πληρώσουν εισιτήριο!!»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.