Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τα παιδιά τραγούδισαν για την πόλη και ενθουσίασαν τους Αγρινιώτες (video)

Τα παιδιά τραγούδισαν για την πόλη και ενθουσίασαν τους Αγρινιώτες (video)

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου χθες προσέφερε μια βραδιά πολιτισμού στους Αγρινιώτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης.

20

12Σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου παρουσίασε τη συναυλία με θέμα «Τα παιδιά τραγουδούν για την πόλη», συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης του Αγρινίου (11 Ιουνίου 1821).
Η συναυλία κέρδισε τις εντυπώσεις, τα παιδιά ενθουσίασαν και αξίζει η αναφορά στους συντελεστές οι οποίοι ήταν: διεύθυνση ορχήστρας –επιμέλεια ο Πέτρος Τσολάκης, επιμέλεια προγράμματος οι Πέτρος Τσολάκης, Πάνος Μαμασούλας, υπεύθυνη χορωδίας η Άννα Πανοπούλου ενώ συμμετείχαν οι καθηγητές Πάνος Μαμασούλας και Βικτώρια Χατζηκουμή στο πιάνο, Μάκης Φεγγούλης (κρουστά) και Δημήτρης Πρωτόγερος(οπτικό υλικό).

Δείτε ενδεικτικά video του Xρήστου Αλεξόπουλου -sociologyalert.blogspot.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Άδραξε την μέρα

    Είθε αυτή η γενιά συμπολιτών μας, μαζί με φιλοσοφημένους δασκάλους να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν κοιτίδες πολιτισμού στην πόλη μας και να αποκρούσουν το μουσικό όπα νι να νά ι που κυριαρχεί στη μουσική και την νοοτροπία των νεοελλήνων.Σε αυτή την κρίση που μαστίζει τον ελληνικό λαό ίσως είναι η ευκαιρία να αλλάξουν πολλά στην σκέψη,στη συμπεριφορά και στη δημιουργία.

  2. Gewrgia

    Μόνο ο ένας Μαϊντανος σήμερα στην εκδήλωση ο άλλος θα εμφανιζόταν ποθενα αλλού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.