Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τα πρώτα μεταπτυχιακά από την ΕΕΔΕ και το Επιμελητήριο

Τα πρώτα μεταπτυχιακά από την ΕΕΔΕ και το Επιμελητήριο

Οι εικόνες είναι από την εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου του νομού όπου υπό την στέγη του και με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, δόθηκαν τα πρώτα 15 Πιστοποιητικά Σπουδών στους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΕΔΕ κ. Αθ. Ρούλιας. Αμφότεροι τόνισαν την άριστη συνεργασία των δύο φορέων σε δύσκολους καιρούς και ευχήθηκαν να συνεχιστεί αυτή και να δώσει νέους αποφοίτους.
Να σημειωθεί ότι η ΕΕΔΕ είναι ένας φορέας που υφίσταται από το 1962 και έχει ιδρυθεί από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας διαχρονικά.
Ομιλία έκανε και ο Διευθύνων  Σύμβουλος της ΓΑΙΑ Τρόφιμα Α.Ε. κ. Άρης Κεφαλογιάννης όπου εξήγησε γιατί η εταιρία του επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό(ένα στέλεχός της πήρε το πτυχίο του στην εκδήλωση)και πως θεωρεί το Αγρίνιο την κοιτίδα στη ουσία μιας από τις εταιρίες που δεν διστάζει να πει ότι και στη σημερινή εποχή έχει ανοδική πορεία ξεκινώντας από την περιοχή μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.