Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Τα συνεργεία μπήκαν στο κλειστό της Αερογέφυρας!

Τα συνεργεία μπήκαν στο κλειστό της Αερογέφυρας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανεκκίνηση εργασιών στο κλειστό – «φάντασμα»

Έτοιμο σε 2 μήνες αναμένεται το έργο – Στο χέρι… της Γ.Γ.Α η ολοκλήρωση των εργασιών

Οι φωτογραφίες που

βλέπετε δεν αποτελούν προϊόν μοντάζ. Ανήκουν στην πραγματικότητα! Μπορεί να δυσκολεύεστε να το πιστέψετε (όχι άδικα) ωστόσο τα συνεργεία, έπιασαν από χθες δουλειά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ – «φάντασμα» στην Αερογέφυρα. Όπως από τις 12 Οκτωβρίου, είχε πρώτη γράψει η «Σ», φιλοξενώντας τότε δηλώσεις του αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Νίκου Γκρίζη, ο εργολάβος αναμενόταν να ξαναπιάσει δουλειά άμεσα όπως κι’ έγινε. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Σ», στις φωτογραφίες που βλέπετε, από χθες τα συνεργεία μπήκαν στο κλειστό ξεκινώντας τις εργασίες ολοκλήρωσης – παράδοσης του γηπέδου, που πλέον εισήλθαν στην τελική ευθεία.

Έτσι λοιπόν, ένα αίτημα ετών φαίνεται να αποκτά σάρκα και οστά, με την τοπική αθλητική κοινότητα και όχι μόνο, να αναμένει το έργο από το… μακρινό 1995! Αν όλα πάνε καλά και δεν σημειωθεί καμία εμπλοκή όσον αφορά στην χρηματοδότηση του έργου, το κλειστό γυμναστήριο θα παραδοθεί προς χρήση στα τέλη του χρόνου αρχές του 2016 το αργότερο. Τα οφειλόμενα χρηματικά ποσά, καταβλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στον εργολάβο που έχει αναλάβει τις εργασίες και ήδη από χθες τα συνεργεία εργάζονται σε φουλ ρυθμούς.

«Μιλάμε για το σύγχρονο

γεφύρι της Άρτας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ενημερωθήκαμε από τον εργολάβο ότι σήμερα(χθες) κιόλας τα συνεργεία έπιασαν ξανά δουλειά, αφού πρώτα καταβλήθηκε η χρηματοδότηση. Ευελπιστούμε, πως αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, το έργο, που περιττό να αναφέρουμε πόσο πολυπόθητο είναι, θα έχει παραδοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου αρχές του 2016. Ναι μεν το έργο χρηματοδοτείται και ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή, καταβάλαμε όλο το προηγούμενο διάστημα ασφυκτικές πιέσεις για την επίσπευση των διαδικασιών. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά» ανέφερε μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ενώ από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή θα αναλάβει τις εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ευχή όλων βέβαια είναι η Πολιτεία αυτή τη φορά, να φανεί πιστή στις δεσμεύσεις της, καθώς ο αθλητικός κόσμος του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, έχει υποστεί εμπαιγμό δίχως προηγούμενο.

Από το 1995 όταν

και ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου, οι κάτοικοι αλλά κυρίως η αθλητική κοινότητα της περιοχής αναμένει τη λειτουργία του! Το ένα εμπόδιο μετά το άλλο δημιουργούσε εμπλοκές και καθυστερήσεις, με συνέπεια 20 ολόκληρα χρόνια μετά, το γήπεδο να μην έχει ακόμη παραδοθεί. Ας ελπίσουμε την επομένη να γράφουμε για τα εγκαίνια του έργου και όχι για νέα εμπλοκή…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Νίκος Αγγελόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.