Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Τα τμήματα του Θεατρικού Παιχνιδιού της Γιούλη Μαρούση στο Δημιουργικό Παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Το Φουρφούρι»

giouli-marousiΤο Δημιουργικό Παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Το Φουρφούρι» με ιδιαίτερη χαρά ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τα τμήματα του Θεατρικού Παιχνιδιού της Γιούλη Μαρούση.
Απολαύσετε δύο ξεχωριστές, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Δημιουργικού Παιχνιδοβιβλιοπωλείου «Το Φουρφούρι» (Βότση 8). H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Με αφορμή τα Χριστούγεννα και έχοντας σα γνώμονα το δημιουργικό εργαλείο του θεατρικού παιχνιδιού είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε ζωή σε δύο γιορτινά παραμύθια. “Το δέντρο της ζωής” της ψυχολόγου Ευγενίας Μαρούση και “Ο χιονάνθρωπος με τη ζεστή καρδιά” της Μαριλένας Καββαδά (σε διασκευή της Ευγενίας Μαρούση και σκηνοθεσία της Γιούλη Μαρούση). Η πρόταση και επιλογή του έργου «Ο χιονάνθρωπος με τη ζεστή καρδιά» έγινε από τις υπεύθυνες του καταστήματος.
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 το απόγευμα καθώς και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 να προσφέρετε στους μικρούς ανερχόμενους ηθοποιούς μας το πιο ζεστό σας χειροκρότημα. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο και εμείς.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.