Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Τα (υψηλά)στάνταρντ της φιλοξενίας του Παναιτωλικού

Τα (υψηλά)στάνταρντ της φιλοξενίας του Παναιτωλικού

panaitolikos
Απαξιώ να ασχοληθώ με τους τυμβωρύχους που δείχνουν νεκρό την ώρα που ξεψυχά(στη φωτογραφία υπάρχει και άλλος ένας τραγικός άνθρωπος, εξάλλου) αλλά και με τους υποκριτές που σκούζουν ενώ θα ήταν οι πρώτοι που θα δημοσίευαν το ίδιο αν είχαν την φωτογραφία. Και τι να πεις σε κεινον που έβγαλε αυτή τη φωτογραφία και την έδωσε για να δημοσιευτεί. Ή τι να πεις για τις συγκρίσεις της ζωής ενός νεαρού ιδιώτη με ένα πολιτικό δημόσιο πρόσωπο όπως ο Λαμπράκης…

Για να μην τρελαθώ λοιπόν θα αναφέρω σήμερα κάτι καλό, κάτι θετικό από την περιοχή μας, για το Αγρίνιο, που έπεσε στην αντίληψή μου. Κάτι που αν όλα πάνε καλά στο ματς απόψε θα μας επιστραφεί σαν πίστωση για το επίπεδό μας.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι ο Παναιτωλικός έφερε ένα άλλο ύφος στα ποδοσφαιρικά πράγματα, χωρίς αυτό να αναιρεί τα λάθη που γίνονται και που ο κάθε καλοπροαίρετος τα κριτικάρει μέχρις ότου φτάσουν να γίνουν εμμονή και… υπερπαραγωγή. Τι ακριβώς σημαίνει όμως «έφερε ένα άλλο ήθος»;

Δεν ξέρω πως το εξέλαβε, από χτες, η κατά τεκμήριο πιο πετυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια στη χώρα-τουλάχιστον για τους οπαδούς της-αλλά ξέρω τι πληροφορήθηκα.

Όπως έμαθα, λοιπόν, υπήρχε από χτες το απόγευμα μια κινητοποίηση για να τα βρει η φιλοξενούμενη ομάδα όλα όπως πρέπει. Δεν ξέρω αν κάνει και ο Λεβαδειακός ή ο Πανθρακικός τα ίδια. Εγώ ξέρω ότι υπήρχε stand by ένα εστιατόριο σε περίπτωση που θα ερχόταν η ηγεσία της αντιπάλου ομάδας στην πόλη μας με συνεννόηση ακόμα και για το μενού. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ειδοποιηθεί να είναι διαθέσιμοι για μεταφορά ή για διευκόλυνση μεταφοράς. Υπήρχε συνεχής επαφή με τις αρχές. Ακόμα και γνωστοί διοικητικών στελεχών του Παναιτωλικού-να σημειωθεί όχι υπάλληλοι-που είχαν κληθεί να έχουν το νου τους μήπως υπάρξει κάποιο θέμα.

Υπερβολή; Αν σκεφτεί κανείς ότι η φιλοξενούμενη ομάδα σήμερα φέρνει μαζί της τουλάχιστον 7-8 δημοσιογράφους και σχεδόν σύσσωμο το στελεχειακό της δυναμικό, όχι δεν είναι υπερβολή. Ανάλογα με το πώς έρχεται ένας αντίπαλος η φιλοξενία αλλάζει και απαιτήσεις, στάνταρντς κατά το ποδοσφαιρικώς λεγόμενον.

Τι από όλα αυτά γίνεται και αλλού ας θα μου επιτραπεί να έχω τις αμφιβολίες μου, για αρκετές περιπτώσεις ακόμα και λεγόμενων μεγάλων ομάδων. Επίσης πόσο ομαλά θα πάει το ματς σήμερα και αν θα βρεθεί κάποιος να το χαλάσει μέσα ή έξω από τις γραμμές του γηπέδου, για τους δικούς του λόγους, επίσης δεν το ξέρω.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως, τουλάχιστον σε κάτι τηρούνται στην πόλη κάποιες προδιαγραφές. Και είναι καλό για τη φήμη μας ότι αυτό αφορά σε φιλοξενία.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.