Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

“Τα φώτα κλείνουν στην ώρα τους. Άλλοι τα ανοίγουν…”

“Τα φώτα κλείνουν στην ώρα τους. Άλλοι τα ανοίγουν…”

Λένε οι αρμόδιοι
Σχετικά με την ανάρτηση “ολονυχτίς τα φώτα ανοιχτά” (και την καταγγελία συμπολίτη μας) που θίγει το γεγονός ότι στα δύο γήπεδα του δήμου Αγρινίου στην περιοχή του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου τα φώτα παραμένουν ανοιχτά ως το πρωί, το agrinionews.gr ζήτησε να πληροφορηθεί την άποψη του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού Αγρινίου.
Απάντησε λοιπόν κατηγορηματικά  ότι η πρακτική που ακολουθείται είναι τα φώτα σε όλους τους σχετικούς κοινόχρηστους χώρους να κλείνουν μεταξύ 10:30-11:00 το βράδυ.
Ωστόσο επισημαίνεται ότι στα γήπεδα του Αγίου Χριστοφόρου τακτικά παραβιάζεται ο πίνακας ηλεκτροδότησης (ενδεχομένως από καποιους που θέλουν να αθλούνται αργά) με αποτέλεσμα ενίοτε τα φώτα να παραμένουν ανοιχτά έως και το πρωί.
Αυτή λοιπόν είναι η θέση του αρμοδίου τμήματος του δήμου Αγρινίου. Είναι λοιπόν προφανές πως το πρέπον είναι και οι δημότες και κυρίως οι χρήστες να κάνουν ορθή χρήση των κοινόχρηστων χώρων. Και παράλληλα καλό είναι πως όσοι ενδεχομένως ενοχλούνται από την κατάσταση στους κοινόχρηστους χώρους να μην λειτουργούν αφοριστικά για όσους τους χρησιμοποιούν. Καποιες φορές τα παράπονα είναι δικαιολογημένα ωστόσο πέραν των εξαιρέσεων μεγαλο τμήμα της νεολαίας αθλείται σε αυτούς και η ύπαρξη χώρων άθλησης είναι επιτακτικά αναγκαία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.