Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Τελειώστε άμεσα με την εγκατάλειψη του Πάρκου!

protomi201506Η “Ανοιχτή Συνέλευση για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου” κατέθεσε σήμερα αίτηση-καταγγελία στο Δήμο Αγρινίου σχετική με την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πάρκο της πόλης. “Τελειώστε άμεσα με την εγκατάλειψη του Πάρκου!” είναι το μήνυμα και στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι βρεθήκαμε στις 17/06/2015 στο Πάρκο Αγρινίου όπου διαπιστώσαμε την πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωσή του. Η εικόνα που αποκομίζει ο επισκέπτης δεν μπορεί επ’ ουδενί να δικαιολογηθεί με την επίκληση ότι μέρος του αποτελεί, στα χαρτιά, εργοτάξιο.

Η έλλειψη καθαριότητας του χώρου απειλεί τη βιωσιμότητά του και αποτελεί εστία μόλυνσης για το κοινωνικό σύνολο, πόσο μάλλον αυτήν τη χρονική περίοδο που λόγω αυξημένων θερμοκρασιών ο πληθυσμός της πόλης πυκνώνει τις επισκέψεις του στο χώρο αυτόν.
Με βάση αυτές τις διαπιστώσεις επισημαίνουμε στη δημοτική αρχή την απουσία λειτουργίας των υπηρεσιών της στον προαναφερόμενο χώρο και αιτούμαστε την επανόρθωση του λειτουργικού ρόλου τους. Σας γνωστοποιούμε ότι θα αναμένουμε τις ενέργειές σας μέχρι και την Τετάρτη 24/06/2015. Διαφορετικά θα οργανώσουμε καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας τού Αγρινίου όπου θα αναδεικνύεται η έλλειψη βασικών υπηρεσιών για τις οποίες ευθύνεται η τωρινή δημοτική αρχή.

Οι φωτό και η αίτηση-καταγγελία όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από την “Ανοιχτή Συνέλευση για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου” 

Η περιοχή της προτομής της Χαρίκλειας Παπαστράτου παλαιότερα.

Η περιοχή της προτομής της Χαρίκλειας Παπαστράτου παλαιότερα.

Η θέση από την οποία εκλάπη πρόσφατα η προτομή. Διακρίνεται η έλλειψη φροντίδας τού περιβάλλοντος χώρου.

Η θέση από την οποία εκλάπη πρόσφατα η προτομή. Η έλλειψη φροντίδας τού περιβάλλοντος χώρου είναι ολοφάνερη.

aitima

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νikos

    Πολύ ορθώς καταγγέλονται ολα τα παραπάνω.Χωρίς να ξέρω τους συμπολίτες που τα λένε,τους καλώ να σημάνουν εθελοντική εργασία για το καθαρισμό του πάρκου,τη φωταγώγησή του,τη λειτουργία του και την ένταξή του στη ζωήμας,γιατι αυτη η γελοιότητα για το “εργοτάξιο”,για τον “εργολάβο” και τα συμβούλια επικρατείας πρέπει να τελείώσει.Κανείς απο τους ιθύνοντες δεν πρόκειται να κουνηθεί ,γιατί περι άλλα τυρβάζουν.Τι συζητάνε ατελείωτες ώρες στα δημοτικά συμβούλια ειναι αν όχι απορίας αξιον,ενδεικτικό της μικρόνοιας(;),της “αδιαφορίας” και του ωχαδερφισμού.Ειναι δυνατόν ενα τέτοιο πάρκο,να μην το απολαμβάνουμε,να σκοτώνονται γι αυτό οι δήθεν υπεύθυνοι,να τόχουμε ανενεργό και πεταμένο;Aς ξεκινήσει η πρωτοβουλία,σωστά και αληθινά και χωρίς καμμία εμμονή.Έλεος!

  2. β

    Όλοι μεγαλωσαμε στο παρκο με τις ποιο ομορφες αναμνησεις. Γιατί τα παιδια μας να μην μπορουν να χαρουν το πιο ομορφο σημειο της πολης?Επιτελους λυση τωρα.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.