Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Τελεσίγραφο εργαζομένων για απομάκρυνση Κυριακόπουλου αλλιώς…κατάληψη

νοσοκομειο κεντικηAναφέροντας πως «πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι» ,ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση , παρουσία μελών της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την άμεση απομάκρυνση του Γιώργου Κυριακόπουλου,δίνοντας περιθώριο στα αρμόδια όργανα (6η ΥΠΕ, Υπουργείο Υγείας) έως 2/11, διαφορετικά τονίζει πως θα προχωρήσει ε σε κατάληψη διαρκείας. Αναλυτικά το Ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ -ΑΠΟΦΑΣΗ
Γενικής Συνέλευσης 19/10/2015

Τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου που:
• Ζητάει να μεταφερθούν Τμήματα της Διοικητικής Υπηρεσίας και Κλινικές του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου …
• Παραβιάζει την εργατική Νομοθεσία….
• Διαταράσει τις εργασιακές σχέσεις όλων των βαθμίδων σε καθημερινό επίπεδο…..
• Δεν πειθαρχεί σε αποφάσεις των ανωτέρων του (6ης ΥΠΕ)….
Θα τον αφήσουμε να αποτελειώσει την καταστροφή του Νοσοκομείου μας;

Από την αρχή της παρουσίας του στο Νοσοκομείο μας οι ενέργειες του δημιούργησαν πολλά προβλήματα . Έχουμε αναφερθεί αναρίθμητες φορές σε αυτά. Έφτασε μάλιστα η κατάσταση στο σημείο ο ίδιος ο Υπουργός κος Γρηγοράκος να χαρακτηρίζει την διοίκηση του ως ανίκανη και να ζητά την παραίτηση του!!! , κάτι που έκανε και επόμενος Υπουργός Υγείας κος Κουρουμπλής.
Παρόλα αυτά ο ίδιος παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση του, συνεχίζει την ίδια πρακτική απαξίωσης των πάντων και οδηγεί τα πράγματα σε έκρυθμες καταστάσεις στοχεύοντας προφανώς στη διάλυση των πάντων ώστε να έρθει ως τετελεσμένο η υποβάθμιση και στη συνεχεία η συρρίκνωση του Νοσοκομείου μας .
Κάτι που αφήνει θολά τα όρια μεταξύ του αν είναι εκφραστής οργανωμένου σχεδίου απαξίωσης ή είναι προσωπικές επιλογές του.

Επειδή πλέον «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» ,ο Σύλλογος Εργαζομένων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρουσία μελών της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να ζητήσει την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του ,δίνοντας περιθώριο στα αρμόδια όργανα (6η ΥΠΕ, Υπουργείο Υγείας) εώς 2/11 διαφορετικά θα προχωρήσουμε σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. bag

    Γιατι ρε πονηροι μεχρι τις 2/11 και οχι στις 5 αιντα να χαθειτε ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.