Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τελικά ποιος κινεί το χρήμα στο Αγρίνιο;

Τελικά ποιος κινεί το χρήμα στο Αγρίνιο;


Παραμονές 2000.Χρηματιστηριακές ξεφυτρώνανε στα στα ψηλά πατώματα των πολυκατοικιών γύρω απ, τη πλατεία και πολλοί ( ..πτυχιούχοι και μη) παίζαν με τα ταμπούνια μετοχές φούσκες, μέχρις ότου σκάσαν..Από τότε το παράτησαν το άθλημα.
Παραμονές Χριστουγέννων 2007 έως την επομένη μέρα, για 48 ώρες δηλαδή μόνο,660.000 Ευρώ συνολικά!! ( καλά βλέπετε, 660.000 Ευρώ συνολικά) αναλήφθηκαν από ΑΤΜ υποκαταστήματος της πόλης.Έτσι τουλάχιστον λένε μερικοί “της πιάτσας”.
Δηλαδή , αν αυτό αληθεύει βέβαια, όλο αυτό το ποσό αναλήφθηκε για να ξοδευτεί προφανώς μέσα στις γιορτές.
Φανταστείτε αγορές ρούχων και παπουτσιών εκείνες τις μέρες..
Καφέ, Ποτάκια, Σφηνάκια.Εδώ ούτε τώρα βρίσκεις καθημερινή απόγευμα σε καφέ να κάτσεις.Το ένα ξεφυτρώνει μετά το άλλο.Τώρα έχουν σταθεροποιηθεί κάπως.
Ξεφυτρώνουν μόνο καφέ;Αμ πως( που λέει και ο συγχωρεμένος ο Χατζηχρήστους) είστε γελάσμενοι.Τα “Νεο-προποντζήδικα” που ξεφύτρωσαν μπόλικα τα τελευταία 2-3 χρόνια που τα πάτε, που εκτός από σουπερ 13 και τζόκερ βλέπετε μανιώδώς θαμώνες να παίζουν Κίνο;Συνηθισμένο θέαμα τα απογεύματα του χειμώνα.
Α και κάτι τελευταίο: Σας λέει κάτι οι τεράστιες εκτάσεις και σπίτια που αγοράζονται στην Λευκάδα από συντοπίτες μας;
Καλά μες στη πόλη απο διαμερίσματα όσα θες..φτάνουν και περισσεύουν.Μπορεί και να περιμένουν και στη σειρά για να πουληθούν.Άλλωστε με 100.000 ευρωπουλα μπορείς να βρείς αξιοπρεπέστατο 3αράκι που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα θα το χες στην Αθήνα!
Αυτά και άλλα πολλά
…………………….
Θα μας πείτε και μεις πως γίνεται να τη βγάζουμε με τρεις και εξήντα;
……………………
Για αυτό και αναρωτιώμαστε: Τελικά ποιος κινεί το χρήμα στο Αγρίνιο;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.