Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Τεννές: «Έχει μέλλον η ομάδα»

Τεννές: «Έχει μέλλον η ομάδα»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία είναι ο Μπάμπης Τεννές. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε στους στόχους, αλλά και στα ατού του συλλόγου.Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Για τη βασική αδυναμία της ομάδας: «Δεν είναι μόνο μία. Έχουμε αρκετές και δεν μπορούμε να τις αξιολογήσουμε ακόμα. Δεν υπάρχει θέμα στην κατοχή και την κυκλοφορία. Και με Πανιώνιο και Αστέρα είχαμε κατοχή 65-35. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει, φυσικά, και το πώς παρατάσσεται ο αντίπαλος. Στο γήπεδο μας που είναι σαν κλουβί όποιος κλείνεται είναι πιο εύκολο να αμυνθεί και οι δύο αντίπαλοι μας μέχρι στιγμής έπαιξαν έτσι. Αν ανοιχτεί ο αντίπαλος μπορεί σαν σου δώσει τη δυνατότητα να παίξεις αλλιώς. Παίξαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια. Η μεγαλύτερη αδυναμία μας είναι το άγχος του πρωτάρη».

Για την παραμονή: «Κάθε ματς και εντός και εκτός πρέπει να το κυνηγάς με όλες σου τις δυνατότητες σα να είναι τελευταίο σου. Αν αποφασίσεις να κυνηγήσεις μόνο τα εντός θα έχεις πρόβλημα».

Για τα ατού του συλλόγου: «Είναι πολλά. Είναι συνθήκες εργασίας που δεν θα τις έβρισκα αλλού. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα που είναι ευτυχία και για τον προπονητή και για τους παίκτες. Έχει εξαιρετική διοίκηση, απόλυτα συνεπή στις υποχρεώσεις της και που ξέρετε με τα προβλήματα που υπάρχουν πόσο δύσκολο είναι. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι απίστευτες, δεν λείπει τίποτα ούτε για την αποκατάσταση, ούτε για την προπόνηση, ούτε για την αποθεραπεία. Το γήπεδο είναι πανέμορφο και πάντα γεμάτο. Δεν είναι πολύ μεγάλο. Έχει περίπου 6500 θέσεις και από αυτές οι 4500 διαρκείας, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι κάθε Κυριακή γεμάτο. Έχει δίψα για μπάλα ο κόσμος της ομάδας. Αν προσθέσουμε ότι είχε και 34 χρόνια μακριά από την εθνική θα καταλαβαίνατε τι σημαίνει».

Για το ρόστερ: «Νομίζω ότι στον κεντρικό άξονα μπορεί τον Ιανουάριο να κοιτάξουμε κάτι. Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε τα συμπεράσματα. Είναι καινούρια ομάδα και θέλει πίστωση χρόνου».

Για το αν έχει μέλλον η ομάδα: «Ναι θα έχει. Έχει όλα τα στοιχεία που μπορεί να έχει μια ομάδα για να έχει πρόοδο. Βάλτε και το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, μια διοίκηση που μπορεί να προχωρήσει και να κάνει αυτά που χρειάζονται».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.