Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Τζιχαντιστές πίσω από το νέο καρτέλ ναρκωτικών στην Ελλάδα (φωτο)

Τζιχαντιστές πίσω από το νέο καρτέλ ναρκωτικών στην Ελλάδα  (φωτο)

img_04191-620x380

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η αποκάλυψη του e-reportaz με τη σύλληψη του Πακιστανού ντίλερ, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο οποίος είχε στην κατοχή του πάνω από 13 κιλά ηρωίνη.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο e-reportaz ο πρώην διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ,  Θεόδωρος Φλωράτος, δεν απολύεται πίσω από την εμπορία ναρκωτικών στη χώρα να κρύβονται τζιχαντιστές  οι οποίοι με τα έσοδα από την εμπορία ναρκωτικών στη χώρα μας θα αγοράσουν όπλα. Παράλληλα θεωρεί ιδιαιτέρως ανησυχητικά τα κρούσματα εμπορίας ναρκωτικών στη χώρα μας από Πακιστανούς.

Νωρίτερα και μετά την αποκάλυψή μας για το κύκλωμα των ναρκωτικών, ο κ. Φλωράτος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, υπογράμμισε την επικινδυνότητα του εμπορίου ναρκωτικών ειδικά από χώρες με εμφύλιο πόλεμο καθώς τα σενάρια που κάνουν λόγο για εμπόριο ναρκωτικών με σκοπό την αγορά όπλων φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Με το θέμα, λόγω της επικινδυνότητας, πρόκειται να ασχοληθούν και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών.

 

Το χρονικό και η σύλληψη 

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή του το ereportaz.gr οι έμπειροι υπάλληλοι του διεθνούς αερολιμένα με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου που ακούει στο όνομα ΔΙΑΣ, ανακάλυψαν σε μια από τις βαλίτσες ενός επιβάτη δύο πακέτα με ηρωίνη μικτού συνολικού βάρους 13 κιλών και 100 γραμμαρίων.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο επιβάτης ταξίδευε από το Πακιστάν για την Ελλάδα μέσω Τουρκίας . Πρόκειται για πρόσωπο Πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθη, προσήχθη στον αρμόδιο εισαγγελέα και η προανάκριση συνεχίζεται.

Για την υπόθεση, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή, έχει ενημερωθεί ήδη ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδουβελης, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Μαυραγάνης και η Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Αικ. Σαββαΐδου.

Μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία των τελωνιακών υπαλλήλων του Ελ. Βενιζέλος, το ερώτημα είναι, ποια είναι τα μεγάλα «ψάρια» που εμπορεύονται τα ναρκωτικά, ποιοι είναι αυτοί που με τόση άνεση μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών τόσο απροκάλυπτα και που τελικά καταλήγουν μαζί με τα ναρκωτικά και τα χρήματα από το εμπόριο του «λευκού θανάτου». Έμπειρα στελέχη του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι ίσως πίσω από την πώληση των ναρκωτικών κρύβεται η χρηματοδότηση περίεργων κυκλωμάτων…

http://www.e-reportaz.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.