Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Ο προϋπολογισμός στη συνεδρίαση του Περιφερειακού

perifereiaΗ έγκριση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το οικονομικό έτος 2014 θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου  2013 και ώρα 15.00 στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).

Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας για την 21η συνεδρίαση, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα θέματα της έγκρισης πρόσληψης προσωπικού δίμηνης απασχόλησης για την αντιμετώπιση άμεσων και επειγουσών αναγκών δίμηνης απασχόλησης στις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οικ. έτους 2014 (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Χριστοδουλόπουλος).

2. Έγκριση πρόσληψης έξι (6) ατόμων για το χειρισμό μηχανημάτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης χρονικής διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλειος Αντωνόπουλος)

3. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση άμεσων και επειγουσών  αναγκών δίμηνης απασχόλησης στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας).

4. Έγκριση τρόπου διεξαγωγής δημοπρασίας έργων με ανοικτή δημοπρασία σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. α του Ν. 3669/08 (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος).

5. Έγκριση συμβιβασμού μετά την κατάθεση της από 09-10-2013 αγωγής-προσφυγής της Κοινοπραξίας με την επωνυμία «ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΤΕ-ΤΕΜΕΚ ΑΤΕ», κατά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας), (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλειος Αντωνόπουλος).

6. Επικύρωση πρακτικών της 16ης /2013 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.