Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Την Πέμπτη ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει για τους συμβασιούχους.

Aυτή την Πέμπτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει για το μέλλον των συμβασιούχων. Πρόκειται για ένα μείζον θέμα που απασχολεί χιλιάδες νέους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται ήδη προ των πυλών της ανεργίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετοί είναι οι συμαβασιούχοι από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή που έχουν προσφύγει στη διακαιοσύνη προκειμένου να δικαιωθούν και να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Μάλιστα to Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων προέβη στην εξής ανακοίνωση:
”Συνάδελφοι,
Οι συνθήκες μέσα στις οποίες προσπαθούν οι συμβασιούχοι να δώσουν τον αγώνα τους τόσο δικαστικά όσο και εξωδικαστικά όλο και περισσότερο θυμίζουν συνθήκες πολέμου.Οι δικαστές στα Πρωτοδικεία της χώρας όλο και περισσότερο μας πείθουν ότι δεν μένουν ανεπηρέαστοι από την ‘’γραμμή’’ της κυβέρνησης με αποτέλεσμα ο κανόνας στις αποφάσεις τους, Προσωρινές Διαταγές και Οριστικά Ασφαλιστικά Μέτρα να είναι απορριπτικές. Το γεγονός ότι σε τέτοιες συνθήκες προέκυψαν θετικές δικαστικές εξελίξεις, μας γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία παρά το γεγονός ότι δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις.
20/1/2011 στις 8.00 π.μ. θα είμαστε όλοι έξω από τον Άρειο όσο κι αν δεν το θέλουν πολλοί!!!! οι λύκοι πάντα κυνηγούν σαν ”αγέλη” όσοι κι αν είναι σε αριθμό. η επιτυχία τους είναι ότι κυνηγούν πάντα σαν ένας!!!Γι’ αυτό λοιπόν ξυπνήστε επιτέλους όλοι! σηκωθείτε από τους καναπέδες σας και πάμε μαζικά και ενωμένοι σαν ”ένας” έξω από τον Άρειο Πάγο, για την ελπίδα σ’ ένα καλύτερο αύριο! για να θυμίσουμε στους ”κυβερνώντες της χωράς μας” ότι είμαστε εδώ και πως ότι κι αν κάνουν για να μας ”αποδυναμώσουν” και να μας ”διασπάσουν” θα μας βρίσκουν μπροστά τους ενωμένους και πιο δυνατούς από κάθε άλλη φορά, για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. ούτε ”πορτοφολάδες’ ‘είμαστε (450€ μισθό και ανασφάλιστοι),ούτε “τεμπέληδες” :
* πηγαίνουμε και πηγαίναμε στις δουλείες μας την ιδία ώρα που πηγαίνει και το μόνιμο προσωπικό.
* εξυπηρετούσαμε και εξυπηρετούμε ο καθένας στην υπηρεσία του τον Έλληνα πολίτη καθημερινά με ευγένεια και σεβασμό).
* εκτελούσαμε και εκτελούμε ακριβώς τα ιδία καθήκοντα με το μόνιμο προσωπικό, καλύπταμε και καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών μας.
* ουδέποτε κάναμε μαθητεία, εργαζόμασταν κανονικά εκτελώντας καθημερινά τα ιδία ακριβώς καθήκοντα με το μόνιμο προσωπικό των υπηρεσιών μας.
* το ξέρουμε και το ξέρουν όλοι ότι από την αποχώρηση από τις υπηρεσίες μας δημιουργούνται και θα δημιουργηθούν τρομερά προβλήματα.
έτσι λοιπόν 20/1/2011 πάμε να διεκδικήσουμε:
* την εργασία μας που είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και εμείς είμαστε πολίτες αυτής της χωράς.
* το δικαίωμα μας σε μια ζωή με αξιοπρέπεια.
όποιος εργαζόμενος με οποιαδήποτε μορφή σύμβασης, δεν βρίσκεται έξω από τον Άρειο Πάγο στις 20/1, δεν σέβεται και δεν εκτιμά όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκε και πρόσφερε στο ελληνικό κράτος!!! και αν εμείς οι ίδιοι δεν παλέψουμε για τα δικαιώματα μας, ποιος περιμένουμε να παλέψει και να σεβαστεί όλα αυτά που δικαιούμαστε;;; Διατηρώντας την δυναμική και την μαζικότητα της 23ης Σεπτεμβρίου μπορούμε να πούμε ότι όσο κρύα κι αν κι αν είναι η 20η Ιανουαρίου 2011, εμείς θα είμαστε και ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ, έξω από τον Άρειο Πάγο, ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΣ τα παγωμένα νερά, ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ για ακόμα μια φορά το λάβαρο των συμβασιούχων και δηλώνοντας ΖΩΝΤΑΝΟΙ και ΕΤΟΙΜΟΙ για μια ακόμη ΜΑΧΗ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Στην προσπάθειά μας να ενημερώσουμε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, σας ανακοινώνουμε ότι: Ημέρα Τρίτη στις 18 / 1 / 2011 ( 23:00 πμ έως 00:00 πμ ) το βράδυ στο ΚΟΝΤΡΑ TV, θα φιλοξενηθούν Εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων με τον Νομικό Σύμβουλο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων κ. Νικολουτσόπουλο Χρήστο. Η συζήτηση θα αφορά την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου στις 20 / 1 / 2011.

Σχολιασμό θα κάνουν οι Δημοσιογράφοι ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ. Εκείνη την ημέρα όλοι παρακολουθούμε την εκπομπή διότι θα είναι αφιερωμένη σε ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ και στην μεγάλη μάχη που θα δώσουμε στις 20 / 1 / 2011 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Για όποιον δεν πιάνει το κόντρα channel μπορεί να το δει στο: www.live24.gr/webtv/kontrachannel ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους κατά τόπους νομούς της Ελλάδας, διατίθονται λεωφορεία για την μετάβαση των συμβασιούχων στην Αθήνα, την κρίσιμη μέρα της δίκης του Αρείου Πάγου. Σε όσους νομούς δεν έχετε ενημερωθεί για λεωφορεία, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εκπρόσωπο Πανελλαδικού Συντονιστικού Συμβασιούχων Β. Ελλάδος, Καλόνικου Έλενα, Τηλ. επικοινωνίας: 6972 942 274”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.