Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Την Τρίτη τελικώς η αθλητική εκδήλωση στο Νεοχώρι

Την Τρίτη τελικώς η αθλητική εκδήλωση στο Νεοχώρι

football

Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου Μεσολογγίου ενημερώνει ότι οι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή (6-3-15) αθλητικές εκδηλώσεις αναβάλλονται, λόγω της κακοκαιρίας. Η συνάντηση των σχολείων και της μαθητιώσας νεολαίας της περιοχής θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο γήπεδο του Ομήρου στο Νεοχώρι.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γυμνασίου Νεοχωρίου:

Σας προσκαλούμε εκ νέου να μας Βοηθήσετε με τη συμμετοχή σας ώστε να δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο, το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, δεν είναι συνυφασμένο με βίαιες συμπεριφορές με χυδαιότητες και δράσεις απολίτιστων ανθρώπων. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι δυναμικό που προκαλεί έντονα συναισθήματα δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες και θεατές να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σ’ αυτό. Την επόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 11:00 το πρωί θα σας παρουσιάσουμε τη δικιά μας πρόταση για το παιχνίδι. Μια πρόταση που περιλαμβάνει χρώματα, μουσικές, events δεξιοτήτων με ενεργή συμμετοχή των θεατών, μηνύματα και δράσεις υπέρ της πολιτιστικής πολυπολιτισμικής επίδρασης του αθλήματος.

Να είστε όλοι εκεί για να ενισχύσετε την εκδήλωση του σχολείου και να απολαύσετε μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες.

Γ 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.