Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Τη Δευτέρα θα ξέρουν για Μπαρμπόσα. Καμία ουσιαστική εξέλιξη με Ζαϊρί

Τη Δευτέρα θα ξέρουν για Μπαρμπόσα. Καμία ουσιαστική εξέλιξη με Ζαϊρί

Τις τελευταίες δύο ημέρες στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναιτωλικού, τουλάχιστον σε δημοσιογραφικό επίπεδο, παίζουν δυνατά τα ονόματα των Ζαουάντ Ζαϊρί και Έλντερ Μπαρμπόσα, δημιουργώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της Αγρινιώτικης ομάδας.

Αναφορικά με τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού,  δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες που να διακαιολογεί το ντόρο που έχει προκληθεί γύρω απ΄το όνομά του. Βέβαια, έχουν ήδη εδώ και καιρό γίνει διεξοδικές κουβέντες με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από την προσφορά των καναρινιών, όμως σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά. Όλα τα σενάρια όμως παραμένουν ανοιχτά.

Σχετικά με τον Έλντερ Μπαρμπόσα, συνεχίζει να αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Παναιτωλικού για την ενίσχυση του κέντρου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, η διοίκηση της Μπράγκα έχει διαμηνύσει ήδη στους ιθύνοντες της Αγρινιώτικης ομάδας, ότι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχουν την οριστική απάντηση, η οποία λέγεται ότι θα είναι θετική. Αυτό το σενάριο ενισχύεται και από το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι εντός του Σαββατοκύριακου αναμένουν απάντηση από κάποιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος προορίζεται για να καλύψει το κενό του Μπαρμπόσα.

Τέλος όσον αφορά τον Σιντιμπέ, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις έως τώρα στις προνοήσεις και γι΄αυτό το λόγο θα μείνει σίγουρα στην ομάδα μέχρι και το φιλικό με τον Ατρόμητο, προκειμένου να δοκιμαστεί ακόμη περισσότερο. Τότε αναμένεται να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για την παραμονή του ή όχι στο Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.