Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Τη Δευτέρα νέα σύσκεψη για το Νοσοκομείο

Τη Δευτέρα νέα σύσκεψη για το Νοσοκομείο

Aνοιχτή Επιστολή του Σωματείου Δικαίωμα στη Ζωή»

κατάλογοςΠραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στα γραφεία της ΕΛΜΕ (Διαλέτη 7) η συνάντηση των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων της πόλης του Αγρινίου και του νομού, καθώς επίσης και των φορέων, των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, των κινημάτων και των συνελεύσεων της πόλης, με σκοπό τον συντονισμό δράσης, για την αποτροπή της υπολειτουργίας και του «λουκέτου», των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου.Σ’ αυτή αποφασίστηκε, όλοι οι εκπρόσωποι που παραβρέθηκαν στη συνάντηση, να μεταφέρουν στα διοικητικά συμβούλια των οργάνων τους τις παρακάτω προτάσεις:
1. Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 να οργανωθεί από τους συμμετέχοντες κομβόϊ αυτοκινήτων και δικυκλιστών, το οποίο με αφετηρία το δημοτικό πάρκινγκ στην περιοχή των σφαγείων θα διασχίσει τους δρόμους της πόλης και θα κατευθυνθεί προς το νοσοκομείο Αγρινίου.
2. Αντιπροσωπεία των διοργανωτών να συναντηθεί με την διοίκηση και των δύο νοσοκομείων του νομού και να απαιτήσει, δημόσια και δωρεάν υγεία, καθώς και την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν. Προβλήματα τα οποία έγιναν προσφάτως γνωστά, τόσο από την συνέντευξη τύπου την οποία έδωσαν προ ολίγων ημερών ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής κ. Τζιόβας, ο πρόεδρος του ιατρικού προσωπικού κ. Μπακόπουλος και ο φαρμακοποίος του νοσοκομείου Αγρινίου Στέλιος Μερμίγκης, όσο και από την ενημέρωση που παρείχαν στη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας οι εργαζόμενοι των δύο νοσοκομείων.
3. Να διερευνηθεί η επιθυμία ή μη της μόνιμης λειτουργίας των φορέων και των συλλογικοτήτων της πόλης για τον συντονισμό δράσεων που στόχο θα έχουν την υπεράσπιση του συνόλου των κοινωνικών και δημόσιων αγαθών.
4. Να πραγματοποιηθεί 2η συνάντηση την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας (Διαλέτη 7 – Α΄ όροφος) στις 8:00 το βράδυ, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι απουσίαζαν κατά την πρώτη συνάντηση, για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
5. Να διερευνηθεί η δυνατότητα στάσης εργασίας κατά την διάρκεια της δράσης.
6. Να δημιουργηθεί τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό spot, έντυπη και ηλεκτρονική καταχώρηση, η οποία θα γνωστοποιήσει τη δράση στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου και της γύρω ευρύτερης περιοχής με την άμεση αποστολή του στα μέσα ενημέρωσης (έντυπα, ραδιόφωνα, ηλεκτρονικά blog και site) της και να ζητηθεί η δωρεάν προβολή της.

Στη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου 2014, εκτός και πέρα από όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συζήτηση, μπορούν να παραβρεθούν και όσα σωματεία, σύλλογοι, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, φορείς, παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κινήματα και συνελεύσεις, που για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση τους, δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην προηγούμενη συνάντηση.

ΣΩΜΑΤΕΊΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κακός χαμός

    Ποια σύσκεψη; Ποιος σωματείο; Πήγε κανένας στην προηγούμενη; Το βίντεο το είδατε;

  2. ΜΑΡΙΑ

    ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ……ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.