Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Τιμήθηκαν οι αθλητές του “Παναγία Ελεούσα”

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» πραγματοποίησε γιορτή στις 11 Ιουλίου 2011, εντός του Ναυταθλητικού Κέντρου στο Μεσολόγγι, στα πλαίσια της κατασκηνωτικής περιόδου, για να τιμήσει τους έξι αθλητές του, που έλαβαν μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες των SPECIAL OLYMPICS ΑΘΗΝΑ 2011.
Τιμήθηκαν οι αθλητές:
1. Παναγιώτης Χαρατσάρης, 2. Χριστόφορος Γιαννιτσέλης, 3.Κωνσταντίνος Ζώγκος, 4. Κατερίνα Κυλάφη, 5.Νίκος Γκόλιας, 6.Ζωή Παπατσίρου, που έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα ποδηλασίας και bocce και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκομένους. Επίσης, τιμήθηκαν ο προπονητής των SPECIAL OLYMPICS HELLAS κ. Αποστόλης Τσαρκάτογλου και ο γυμναστής κ. Θέμης Μπάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πατήρ Γεώργιος Χατζάρας, ως εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως, ο τέως Βουλευτής, Νομάρχης και Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο κ. Κων/νος Ρόκκος, ως εκπρόσωπος του Αντιπερειφερειάρχη, ο κ. Δημήτριος Κονταντάκης, Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, η κα Ντίνα Κατσαρή, Αντιδήμαρχος Αγρινίου, ο κος Στάθης Τσούκαλος, Αντιδήμαρχος Αγρινίου, η κα Διονυσία Σαμαντά, Γενική Διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ο κ. Βασίλειος Σπυρόπουλος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της INNER WHEEL Αγρινίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων & Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», η κα Πολυξένη Κολονιώτη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγιεινής, ο κ. Γιάννης Σελιμάς, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αγρινίου, ο κ. Γεώργιος Πανταζόπουλος, εκπρόσωπος κινηματογραφικής λέσχης Μεσολογγίου καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι του Εργαστηρίου.
Το πρόγραμμα της γιορτής, εκτός από τη βράβευση των αθλητών, περιλάμβανε και δρώμενα, που παρέπεμπαν στο τελετουργικό των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, γυμναστικές επιδείξεις και δημοτικούς χορούς. Η χορωδία του Εργαστηρίου, σε πρώτη της εμφάνιση, απέδωσε ελληνικά τραγούδια, παραδοσιακά και έντεχνα, με την εθελοντική συμμετοχή της ορχήστρας «Άτροπον». Οι κατασκηνωτές-εκπαιδευόμενοι νέοι γοήτευσαν τους παριστάμενους με την απόλυτα επιτυχημένη απόδοσή τους και καταχειροκροτήθηκαν. Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση του πρωτοκορυφαίου του χορού, γι’ αυτό απέσπασε τα έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα των θεατών.
Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα το μουσικό σχήμα «Άτροπον», το μουσικό κ. Σπύρο Χολέβα για τη μουσική επιμέλεια, τον τοπικό τύπο και την τηλεόραση του «ΑΧΕΛΩΟΥ» για την προβολή της εκδήλωσης.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.