Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Τιμή στην Κοινωνική Αλληλεγγύη

Τιμή στην Κοινωνική Αλληλεγγύη

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11πμ, οι εκδηλώσεις για τη δεκαετηρίδα της Γέφυρας θα κλείσουν με μία εξεχόντως συμβολική πρωτοβουλία.
MARINHS

Συγκεκριμένα, θα αποτεθεί στη μαρμάρινη πυραμίδα με τα ονόματα των οικοδομησάντων τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», αναμνηστική πλάκα με το όνομα του πρόσφατα αποδημήσαντος εκπαιδευτικού Σπύρου Μαρίνη, αγωνιστή της κοινωνικής ενωμάτωσης των ΑμεΑ και πρωτοστάτη της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».
Ο Σπύρος Μαρίνης θα είναι ο πρώτος που θα πάρει θέση μεταξύ αυτών που έχτισαν την υλική γέφυρα, αποτελώντας ένα υπέροχο παράδειγμα των άυλων γεφυρών που από την πρώτη μέρα της κατασκευής της Ζεύξης οι άνθρωποι της Γέφυρας χτίζουν με την τοπική κοινωνία.
Είναι ιδιαίτερα ενδεικτικό ότι ο άνθρωπος που θα τιμηθεί, ως θεμελιωτής και Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας, είχε την πρωτοβουλία να αξιοποιήσει σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για να πάρει το σχολείο του το όνομα «ΓΕΦΥΡΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ».
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ανακαινισμένο Eκθεσιακό Kέντρο της Γέφυρας Ρίου – Αντίρριου. Την αποκάλυψη της πλάκας με το όνομα του Σ. Μαρίνη θα κάνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.