Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Τιμή στη ζωντανή ιστορία!

3Στο πλαίσιο του εορτασμού 88 χρόνων από την ίδρυση του Παναιτωλικού , συνεχίζοντας την απόδοση τιμών σ’ αυτούς που με την αγάπη τους στο Σύλλογο, την προσπάθειά τους και την προσφορά τους, συνέβαλλαν στην πρόοδό του, η ΠΑΕ Παναιτωλικός πριν τον αγώνα με την Ξάνθη τίμησε τους τρεις μεγαλύτερους σε ηλικία παλαίμαχους της ομάδας, τον Σπύρο  Καρακίτσο , τον  Θανάση  Σπανόπουλου  και τον Μιχάλη  Αλεξόπουλος.
καρακιτσος

1. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ. Γεννήθηκε το 1920 στο Αγρίνιο και σε μικρή ηλικία (το 1935) αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό. Συνέχισε μετά τον πόλεμο και έπαιξε έως το 1947. Σκληροτράχηλος αμυντικός που είχε το προσωνύμιο «Τίγρης». Τα τελευταία 60 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Πάτρας, αλλά παρακολουθεί τους αγώνες του Παναιτωλικού πολλές φορές ερχόμενος και στο γήπεδο.

σπάνοπουλο

2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε το 1924 στο Αγρίνιο και έκανε δελτίο στην ομάδα το 1940. Σπούδασε στη Νομική Σχολή και εργάστηκε ως συμβολαιογράφος. Πρόσφερε και από τη θέση του διοικητικού παράγοντα στο Σύλλογο, καθώς διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. επί προεδρίας του αείμνηστου Βασίλη Καραθανάση, για πολλά χρόνια. Πιστός φίλος του Παναιτωλικού, βρίσκεται στην κερκίδα σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα.

αλεξοπουλο3. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε το 1927 στο Αγρίνιο και έπαιζε έξω δεξιά, όπου διακρίνονταν για την ταχύτητά του. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας έως το 1950, δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όπως όπως ο Καραθανάσης, ο Μπισδούνης, ο Κρίκος, ο Παπαδόπουλος. Παρακολουθεί μέχρι σήμερα ανελλιπώς την ομάδα.

1 2  4

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΝΩΝΤΑΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.