Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τις “Ιστορίες ενός Παιδήλικα” παρουσιάζει ο Χρήστος Ζαμπούνης στο Marpessa Hotel

Τις “Ιστορίες ενός Παιδήλικα” παρουσιάζει ο Χρήστος Ζαμπούνης στο Marpessa Hotel
Marpessa-Hotel196810studiopaterakis.com Το Marpessa Hotel του Αγρινίου ξεκινά μια σειρά εκδηλώσεων με ευρύ φάσμα θεμάτων. Εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να ενημερώσουν, να ψυχαγωγήσουν, να αφυπνίσουν και να γεμίσουν με ενδιαφέρον τα απογεύματα μας. Πρώτος καλεσμένος μας ο Χρήστος Ζαμπούνης. Σκοπός της επίσκεψης του η παρουσίαση του βιβλίου του “Ιστορίες ενός Παιδήλικα”
 
Στις “Ιστορίες ενός Παιδήλικα” ο Χρήστος Ζαμπούνης ακτινογραφεί τη ζωή ενός παιδιού που ενηλικιώνεται, με τη ματιά ενός ενήλικα που παραμένει παιδί, εστιάζοντας στις αντιθέσεις, ανάμεσα στο είναι και το φαίνεσθαι, το έχειν και το υπάρχειν. Τελικώς, μήπως είχε δίκαιο ο πρίγκιπας της Σαλίνα στο “Γατόπαρδο”, όταν υποστήριζε ότι, “πρέπει τα πράγματα ν’ αλλάζουν για να μείνουν ίδια”;
 Σας περιμένουμε την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 στις 19.00 στο Bistro17 
 
Βιογραφικό:
Ο Χρήστος Ζαμπούνης γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1960 στη Θεσσαλονίκη. Γονείς του είναι ο Κωνσταντίνος Ζαμπούνης και η Ευτέρπη Ζαμπούνη-Καραγεωργίου. Ο πατέρας του ήταν γνωστός αριστερός γιατρός (καρδιολόγος) στη Βέροια και διετέλεσε Δήμαρχος Βέροιας στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ως επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» (ΠΑΣΟΚΚΚΕΚΚΕ Εσωτερικού) ενώ ο παππούς του αλλά και ο προπάππος του ήταν Δήμαρχοι Πολύγυρου Χαλκιδικής. Από πλευρά της μητέρας του είναι απόγονος του Ρήγα Φεραίου.
 zabounis11

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.