Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Τι απαντά η Χρ. Σταρακά για τα προβλήματα στον δρόμο Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι

Staraka

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  , η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά απαντά στις διαμαρτυρίες που δημοσιεύθηκαν  σχετικά με την στάση της Περιφέρειας απέναντι στα προβλήματα του δρόμου Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια.

Συγκριμένα αναφέρει:

«Ενημερωτικά αναφέρουμε, ειδικά για τους καλοπροαίρετους, ότι μόλις χτες βρεθήκαμε στο γραφείο της Αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι με αντιπροσωπεία πολιτών από την περιοχή του Στρογγυλοβουνίου, για το θέμα του δρόμου Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια.

Σε εξαιρετικό κλίμα συζητήσαμε με τους κατοίκους της περιοχής και βεβαιώσαμε ότι οι συντηρήσεις στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο θα πραγματοποιηθούν μέσω των δύο (2) εργολαβιών που έχουν ήδη δημοπρατηθεί και είναι 1)Η συντήρηση οδικού δικτύου επαρχιακής οδού πρώην επαρχίας Ξηρομέρου και 2) Η συντήρηση οδικού δικτύου επαρχιακής οδού πρώην επαρχίας Μεσολογγίου.
Οι πρόεδροι των συλλόγων που ενδιαφέρονται για τα τοπικά ζητήματα καλό θα ήταν να ενημερώνονται παίρνοντας ένα τηλέφωνο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας προτού προβούν σε δημοσιεύσεις που μόνο στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων.

Να είναι σίγουροι ότι «η Σταρακά»(όπως διαβάσαμε σε σχετική ανάρτηση) θα απαντήσει στο όποιο αίτημά τους και θα κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της Αντιπεριφέρειας για το πρόβλημά τους, όπως με χαρά διαπίστωσαν οι πολίτες από το Στρογγυλοβούνι, μόλις χτες».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.