Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Τι δήλωσαν οι Γιάκος-Μιχαήλ του Πας Γιάννινα

a0fb0786-f08c-4185-aa0c-ccfdcc9bbcfa_3Γιάκος: «Αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικό το ματς»

Μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο οι παίκτες του ΠΑΣ, Γιάκος και Μιχαήλ μίλησαν στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο και αν είχαν καταφέρει να σκοράρουν πρώτοι το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γιάκος: «Ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε την υπεροχή, χάσαμε ευκαιρίες και από ένα φάουλ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Εάν σκοράραμε πρώτοι το ματς θα ήταν πολύ πιο απλό γιατί δεν θα υπήρχε γκρίνια. Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμούς και έτσι ήρθε η ήττα. Στην έδρα μας κερδίζουμε τα π-αιχνίιδ και θα βρούμε το ρυθμό μας για να πάρουμε βαθμούς όπως τη σεζόν που μας πέρασε».

Μιχαήλ: «Σήμερα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Μπήκαμε δυνατά, ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός ήθελε τους βαθμούς. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται, δεν απειληθήκαμε, είχαμε καλή κυκλοφορία αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ απ’ το πουθενά πράγμα που δεν το δικαιούμαστε. Φάγαμε ένα γκολ στην αρχή του δευτέρου ,μέρους και μετά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Σήμερα δείξαμε ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας και δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε κάποια εκτός έδρας αποτελέσματα».

 www.novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.