Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Τι είπαν Λεμονής-ποδοσφαιριστές στους Guerreros

Τι είπαν Λεμονής-ποδοσφαιριστές στους Guerreros
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στους οπαδούς του Παναιτωλικού μετά τη νέα ήττα της ομάδας στη Λιβαδειά αλλά και την τραγικής εμφάνισης που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.
Ωστόσο αξιοσημείωτη είναι η επαφή που είχαν οι Guerreros με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού μετά τον αγώνα. Εκεί οι ποδοσφαιριστές Θεοδωρίδης και Μπελεβώνης έδωσαν την υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην πέσει η ομάδα.
Παρόμοια ήταν και η υπόσχεση του νέου προπονητή Τάκη Λεμονή που είπε χαρακτηριστικά πως «έστω και με μισό-μηδέν θα κερδίσουμε την Κυριακή». Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες του agrinionews.gr ο προπονητής εκμυστηρεύθηκε πως διακρίνει ένα μικρό πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των παικτών.
Σημειωτέον πως στη Λειβαδιά μετέβησαν 20 μέλη των Guerreros από την Αθήνα. Η αστυνομία τους επέτρεψε την είσοδο χωρίς όμως το πανώ που είχαν. Αξιοσημείωτη είναι και η θετική αντιμετώπιση που είχαν από τους οπαδούς του Λεβαδειακού του οποίου οι οργανωμένοι ήταν πολύ φιλικοί μαζί τους και τους πρότειναν μάλιστα να καθίσουν μαζί.
Για το κλίμα πάντως που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναιτωλικού, χαρακτηριστικά είναι τα λεγόμενα του αντιπροέδρου των Guerreros Βασίλη Τραγόμαλλου στο agrinionews.gr: «Αν ο Παναιτωλικός πέσει από αυτήν την Α’ Εθνική θα είναι μεγάλυτερη αποτυχία και από τον τότε υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική”.
Από την πλευρά τους οι οπαδοί του Λεβαδειακού στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν: “Μπράβο στα παλικάρια από Αγρίνιο που έσκασαν μύτη μια πεντάδα…”. Και επιφυλάσσουν θερμά λόγια για τον Μπλάζιτς που αγωνιζόταν παλαιότερα στην ομάδα τους: “Τώρα τι να πούμε για τον άνθρωπο Blazic και μετά για τον παίχτη…Μάγκα σε ευχαριστούμε για όλα..σε ευχαριστούμε που τίμησες την φανέλα..και πιο πολύ να θάμασε κάτι.. Εδώ έχεις μόνο φίλους…. Για πάντα στην κάρδια μας τρελέ…”.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.