Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

«Τι να πω; Μπράβο, με πιάσατε!» είπε όταν συνελήφθη ο 43χρονος

«Τι να πω; Μπράβο,  με πιάσατε!» είπε όταν συνελήφθη ο 43χρονος

 

Την κορυφή στη διακίνηση των ναρκωτικών έπιασε η Δίωξη;

Από την πρώτη στιγμή που ο 43 Αλβανός από το Μεσολόγγι έπεσε στα χέρια της Δίωξης και φέρεται ως ο εγκέφαλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών(είναι ακόμη κατηγορούμενος γι’ αυτό ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας)από πολλές πλευρές διεφάνη ότι δεν ήταν μια τυχαία σύλληψη αλλά αντίθετα μια πολύ σημαντική που έγινε αντιληπτή και από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr  οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, για την ακρίβεια ότι δεν γινόταν να υπάρξει μεγαλύτερη επιτυχία! Κοινώς ο 43χρονςο είναι η κορυφή στην πυραμίδα των διακινητών-ειδικά στο χασίς-στη Δυτική Ελλάδα! Όπως λένε πηγές του agrinionews.gr νε την περίπτωσή του έχουν εμπλακεί και άλλες υπηρεσίες πλην της Αστυνομίας γιατί φαίνεται ότι έστω από ένα τυχαίο περιστατικό η Δίωξη Ναρκωτικών έπεσε πάνω στο πρόσωπο που πιο πάνω του δεν υπάρχει κανείς στην ιεραρχία της διακίνησης τουλάχιστον στη Δυτική Ελλάδα. Για να βρει κανείς δηλαδή κάποιον με μεγαλύτερο αξίωμα για τα ποσά και τα ναρκωτικά που έχουν μπει στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια πρέπει να πάει στην…Αλβανία.

Αυτό εξηγεί και γιατί η επιχείρηση έγινε με πρωτόγνωρο τρόπο στην περιοχή του Λεσινίου, καθώς αστυνομικοί έμειναν για δυο μέρες μέσα σε μια ελώδη περιοχή με μόνο εφόδιο ίσως λίγο νερό γιατί έπρεπε να περιμένουν τον παραλήπτη του χαμένου πακέτου. Και πράγματι άξιζε ο κόπος. Το εντυπωσιακότερο όλων; Ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης εξεπλάγη τόσο πολύ από τη σύλληψή του ώστε  έδωσε συγχαρητήρια στους διώκτες του λέγοντάς του «Μπράβο, τι να πω; Με πιάσατε!». Να σημειωθεί ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την υπερασπιστική του γραμμή, πάντως.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.