Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τι συζήτησαν Γαλούνης με Στρατούλη

Τι συζήτησαν Γαλούνης με Στρατούλη

unnamedΠρογραμματισμένη συνάντηση είχε σήμερα Σάββατο 28 Φεβρουαρίου  ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης με τον τον συμπατριώτη του Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη, στην Αθήνα.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε  Υπουργό για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου. Συγκεκριμένα για την ύδρευση της πόλης του Αστακού (εξωτερικό – εσωτερικό δίκτυο), το νέο οδικό άξονα Πλατυγιάλι – Αστακός, τον βιολογικό καθαρισμό – την αποχέτευση, τα σφαγεία, τον τουρισμό (κατασκευή λιμανιού – μαρίνας Αστακού και Μύτικα), την αγροτική ανάπτυξη (οδοποία), για θέματα παιδείας (κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων – Γυμνάσιο Αστακού), για θέματα αθλητισμού (κλειστό γυμναστήριο Αστακού – χλοοτάπητας στα γήπεδα ποδοσφαίρου), την δημοτική οδοποία, τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, καθώς και για όλα τα έργα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης  για την έλλειψη δημόσιων υπηρεσιών από τον Δήμο (όπως εφορία, ειρηνοδικείο, λιμεναρχείο, ΙΚΑ κ.λ.).
Και οι δυο πλευρές θεώρησαν σημαντική την ίδρυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, διότι πιστεύουν ότι θα δώσει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή.
Ο κ. Γαλούνης  ζήτησε από τον κ. Στρατούλη τη σύσταση γραφείου εξυπηρέτησης ΙΚΑ στον Αστακό, αφού πρώτα τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στεγάσει την παραπάνω υπηρεσία σε δημοτικό κτήριο. Ο κ.Στρατούλης  διαβεβαίωσε  ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου.
“Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και άριστο κλίμα όπου κυριάρχησε η συνεννόηση και η συνεργασία για το καλό του τόπου μας”, αναφέρεται από τον δήμο Ξηρομέρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.