Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Τι συζήτησαν Παπαναστασίου- Βλάχος

Τι συζήτησαν Παπαναστασίου- Βλάχος

unnamedΣυνάντηση με τον διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου- Μεσολογγίου Γιώργο Βλάχο είχε στο γραφείο του, σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου .

Ο κ.Βλάχος συζήτησε με τον κ.Παπαναστασίου τα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς και διάφορα θέματα Υγείας που αφορούν στο δήμο γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου και της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου με σκοπό τη συντήρηση-καθαρισμό (από τα συνεργεία του δήμου) του παλαιού Νοσοκομείου .

Ο Γ.Παπαναστασίου υποστήριξε πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, για την αξιοποίηση των παλαιών κτηριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Αγρινίου, οι οποίες, είναι εγκαταλελειμμένες, καταστρέφονται και λεηλατούνται. Ο δήμαρχος Αγρινίου επισήμανε την ανάγκη φύλαξης του παλαιού κτιρίου και ζήτησε επίσης από τον διοικητή Γιώργο Βλάχο να γίνει άμεσα καταγραφή της υλικοτεχνικής υποδομής και να αποδοθεί στο δήμο για τις ανάγκες σχολείων, υπηρεσιών κ.τ.λ.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τόνισε ακόμη πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγρινίου. «Το θέμα της αξιοπρεπούς περίθαλψης των δημοτών του δήμου Αγρινίου αποτελεί προτεραιότητα για την νέα Δημοτική Αρχή. Όλοι μαζί , δήμος, διοίκηση, φορείς θα πρέπει να συνεργαστούμε για να αποτελέσει πρότυπο ίδρυμα παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης το Νοσοκομείο Αγρινίου, το οποίο είναι σε επίπεδο κτιριακό, ένα από τα καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας » ανέφερε ο κος Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    E αφού ήπιαν καφέ στο δημαρχείο όλα λύθηκαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.