Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Τουριστικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας

Τουριστικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας

Ο πρώτος τουριστικός οδηγός για όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας είναι πλέον γεγονός. Αποτελείται από 232 σελίδες, είναι διαστάσεων 14,5Χ21 cm, σε πολυτελή έκδοση με ενημερωμένους χάρτες, ιστορικά στοιχεία, πλήρη περιγραφή κάθε περιοχής και χρηστικές πληροφορίες για τον επισκέπτη (μνημεία, μουσεία, εστιατόρια, καταλύματα κ.λπ.).
Κείμενα: Λίνος Υφαντής
Φωτογραφίες: Γιάννης Γιαννακόπουλος
Εκδόσεις: Αιτωλοακαρνανικός Τύπος
Η παρουσίαση θα γίνει στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009 και ώρα 7 μ.μ. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων του νομού μας και ιδιαίτερα των τομέων της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο γνωστός Αιτωλοακαρνάνας δημοσιογράφος και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Mάριος Σαλμάς.
Θα μιλήσουν: ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Π. Τσιχριντζής, ο τ. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τσούκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας κ.Χρήστος Κωστακόπουλος.
Σκοπός του πολυτελούς και πλήρη αυτού Τουριστικού Οδηγού είναι η προβολή του νομού μας ως ταξιδιωτικού προορισμού και ο κάτοχός του να αποκτήσει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ενημέρωσης για την Αιτωλοακαρνανία.Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό εργαλείο το οποίο και σύντομα θα βρίσκεται στην διάθεση όλων των πολιτών, των φορέων και των υπηρεσιών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.