Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Τουρλίδα: Κάλιο αργά, παρά ποτέ …ομπρέλες και αποδυτήρια

tourlidaΈστω και “στο και πέντε” ο Δήμος Μεσολογγίου τοποθέτησε ομπρέλες και αποδυτήρια, στις πλαζ της Αγίας Τριάδας και της Τουρλίδας δημιουργώντας, έτσι τις συνθήκες, για προσέλκυση λουομένων.
Πολλοί ήταν αυτοί, που δικαιολογημένα, τις προηγούμενες ημέρες εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για την κατασταση των δυο πλαζ και ιδιαίτερα, αυτής, της Αγίας Τριάδας. Μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά ελκυστικές έκανε τις δυο πλαζ της πόλης του Μεσολογγίου.
Το ζητούμενο πλέον είναι να επιδειχθεί ο σεβασμός από τους πολίτες στις ομπρέλες και τα αποδυτήρια, καθώς από την πλευρά μας  δεν στοιχηματίζουμε  ότι δεν θα υπάρξουν φθορές….
Όπως, επίσης δεν στοιχηματίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν καταγγελίες ή μηνύσεις σε βάρος του δήμου για καταπάτηση δημόσιας έκτασης, αιγιαλού κλπ….
Σε κάθε περίπτωση κρατάμε, ως θετικό, το γεγονός ότι έγινε ένα πρώτο ουσιαστικό βήμα, για την ανάδειξη των δύο πλαζ του Μεσολογγίου και μάλιστα, χωρίς η χρήση των αποδυτηρίων, της σκίασης και των ντους να απαιτεί χρηματικό αντίτιμο.

messolonghinews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νikos

    το εχουμε ξαναπεί.Η Τουρλίδα ειναι η πιο κοντινή παραλία στο Αγρίνιο για μια απόδραση.Ο δήμος Μεσολογγίου δεν τη φροντίζει οπως πρέπει,οπως και οι επαγγελματίες εκεί.Κατ αρχάς δεν καθαρίζουν την αμμο εξω ποτέ.Τα συνεργεία εχουν μαζέψει ενα βουνό χώματα δίπλα στη καφετέρια,μπροστά στο κόσμο.Δεν μπορουν να μεταφέρουν τα χώματα αλλού;Τόσο δύσκολο ειναι.Και τόσο μυαλό χρειάζεται.Καλά ολόκληρος δήμος δεν εχει ενα αρχιτέκτονα να του πεί δυο-τρία σωστά πράγματα να κάνει στη Τουρλίδα,ωστε να ειναι ομορφη,λειτουργική και αισθητικά σωστή η παραλία;
    H καφετέρια δε,εχει ποστιασμένα ακριβώς μπροστά της σίδερα,παλιές ομπρέλες ,υλικά πεταμένα,καθίσματα σπασμένα κλπ.Ελεος ρε παιδιά.
    Και φυσικά να μπεί τάξη στο παρκάρισμα.Μετά την εισοδο της καφετέριας,να απαγορευτούν τα αυτοκίνητα.Ειναι ωραίος χώρος για βόλτα,παιδιά και ξεκούραση.Δεν ελπίζω και πολύ βέβαια,γιατί τόσα χρόνια και δεν μπορούν να κάνουν η δεν σκέφτονται το προφανές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.