Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Τουρνουά 3 on 3 με “κοινωνικό καλάθι”

Τουρνουά 3 on 3 με “κοινωνικό καλάθι”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ προσκαλεί όλους τους φίλους να συμμετέχουν στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 9:00 το πρωί στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια(Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου), στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλούνται να σχηματίσουν μία ομάδα να της δώσουν όνομα και να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τέσσερα άτομα (εκ των οποίων ένας αναπληρωματικός) και μπορεί να είναι ομάδα σχολείου ή σωματείου ή απλά μία παρέα!

Οι κατηγορίες του τουρνουά χωρίζονται με βάση την ηλικία και είναι οι 3 ακόλουθες:
• από 11 έως και 14 ετών
• από 14 έως και 18 ετών
• από 19 και άνω
Οργανώστε τη δικιά σας ομάδα και δηλώστε συμμετοχή καθημερινά, αρκεί να μας στείλετε α)το όνομα της ομάδας β) το ονοματεπώνυμο των παιχτών και γ) την ηλικία των παιχτών με τους εξής τρόπους:

• στο email seaagriniou@gmail.com
• στο προφίλ του Συλλόγου μας στο Facebook (Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου)
• στο τηλέφωνο 6987364095 .
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου προκειμένου να ανακοινωθεί την επόμενη μέρα το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Επίσης στα πλαίσια των αγώνων θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί τρίποντων και ελευθέρων βολών, με έπαθλα για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί σημασία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση.

Η διοργάνωση θα φροντίσει την υγειονομική κάλυψη καθώς και τη χορήγηση φιαλιδίων νερού για κάθε αθλητή.

Παράλληλα στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου θα υπάρχει ”κοινωνικό καλάθι” στο οποίο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας όπως για παράδειγμα ζυμαρικά, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, αλεύρι, γάλα κ.α. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει το ”κοινωνικό παντοπωλείο” του Δήμου Αγρινίου στην προσπάθειά του, να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Όσοι αγαπούν το μπάσκετ, τον εθελοντισμό, την παρέα και τη διασκέδαση, αλλά και όσοι θέλουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες από κοντά δεν έχουν παρά να επισκεφτούν τα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια και να συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, απλά με τη συμμετοχή τους!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.