Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τους άρχισε στα “γαλλικά” επειδή πάρκαρε παράνομα

Τους άρχισε στα “γαλλικά” επειδή πάρκαρε παράνομα

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κέντρο του Αγρινίου με το κυκλοφοριακό ιδίως τις ώρες αιχμής είναι γνωστό σε όλους. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταβληθεί προσπάθειες για την επίλυσή του, κυρίως με τη θέσπιση των παρκόμετρων αλλά και την παρουσία της δημοτικής αστυνομίας. Βέβαια, δεν είναι λίγοι οι πολίτες που είτε τάσσονται κατά της ελεγχόμενης στάθμευσης είτε διαμαρτύρονται για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το όλο θέμα οι αρμόδιες αρχές.

Ως προς το δεύτερο σκέλος, αξίζει να σας αναφέρουμε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα προ ημερών σε κεντρική οδό του Αγρινίου. Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας εντόπισαν παράνομα σταθμευμένα πάνω στο πεζοδρόμιο δύο αυτοκίνητα. Δείχνοντας ανοχή και εξαντλώντας την επιείκεια τους, αρχικώς χρησιμοποίησαν τη σφυρίχτρα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προειδοποιήσουν τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων για να απομακρυνθούν.

Ο ένας εξ αυτών, αντιλήφθηκε ότι εσφαλμένα είχε σταθμεύσει στο σημείο και αποχώρησε αμέσως δίχως να προβάλει την παραμικρή αντίρρηση. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο και για τον άλλο οδηγό. Στις συστάσεις των δημοτικών αστυνομικών αντέδρασε με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο. Συγκεκριμένα, τους μίλησε υβριστικά αποκαλώντας τους μεταξύ άλλων… «διακοσμητικά στοιχεία». Μάλιστα όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει παρολίγον να “πατήσει” τον ένα εκ των δημοτικών αστυνόμων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.