Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Τους Καλ(ί)τερους θέλει ο Παναιτωλικός

Τους Καλ(ί)τερους θέλει ο Παναιτωλικός

Του ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Μετά τους πανηγυρισμούς για την επάνοδο στη Super League, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού ξεκινά με στόχο μέχρι τις 8 Ιουλίου, που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για την σεζόν 2013-2014, να υπάρχουν και νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Αλλωστε το προσχέδιο προυπήρχε καθώς και η λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών από την εγχώρια αγορά είχε αξιολογηθεί. Μέσα σε αυτήν το όνομα του Σιρίλ Καλί είχε ξεχωρίσει καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ θετική άποψη για τον 29χρονο Γάλλο έχει και ο Μάκης Χάβος από την κοινή τους θητεία στη Βέροια.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των «καναρινιών» είναι και το γεγονός πως την περίπτωση του παίκτη παρακολουθεί και ο Απόλλων, ωστόσο ο Παναιτωλικός δείχνει να πλειοδοτεί στη χρηματική πρόταση που του έχει καταθέσει.

Το ενδιαφέρον για τον Λουίτζι Τζενάμο όπως είχαμε αναφέρει και στο φύλλο της Παρασκευής εξακολουθεί να είναι έντονο ενώ το όνομα του Παναγιώτη Κόρμπου, που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, «παίζει» τα τελευταία 24ωρα ως μια λύση που μπορεί να δώσει βοήθειες στα χαφ. Αβαντάζ για την ευόδωση μιας πιθανής συνεργασίας η στενή και πολύχρονη φιλία που συνδέει το δεξί χέρι του Φώτη Κωστούλα Μάκη Μπελεβώνη, με τον ατζέντη του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Ηλία Ματθαίο.

sentragoal.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.