Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Τους χάλασε τα σχέδια ο νεωκόρος…

Τους χάλασε τα σχέδια ο νεωκόρος…

-porneiaΓεροντική πορνεία με ανήλικες ρομά

Προϊόντος του χρόνου, όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει στο Αγρίνιο ένα αηδιαστικό κοινωνικό φαινόμενο, αυτό της γεροντικής πορνείας με νεαρές ρομά, πολλές φορές ανήλικες…

Στην πλατεία Δημοκρατίας και στους κεντρικούς δρόμους, κλείνονται συμφωνίες, χωρίς οι … συμβαλλόμενοι να δίνουν δεκάρα αν τους παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Φόρα παρτίδα.

Προχθές, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, ένας 85χρονος άνδρας (ίσως και μεγαλύτερος), είχε προχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις με 13χρονη -το πολύ- ανήλικη ρομά, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, που προφανέστατα είχε οδηγήσει ως εκεί ο πατέρας της ή άλλος ενήλικας. Τους χάλασε τα σχέδια ο νεωκόρος της εκκλησίας ο οποίος πλησίασε και τους φώναξε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Ο γέρος άνδρας έφυγε βρίζοντας και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο σχολείο, όπου άρχισε να παρατηρεί τις ανήλικες κοπέλες. Έψαχνε…

Όλοι ,βέβαια, βολεύονται διότι όλα γίνονται επ’ αμοιβή. Όμως είναι ντροπή για τους ίδιους τους προβεβηκότες, για τα παιδιά τους, τις οικογένειές τους, να τους εξευτελίζουν και να εξευτελίζονται και οι ίδιοι στα στερνά του βίου τους.

Σε ότι αφορά το άλλο κομμάτι της εξώθησης ανηλίκων σε πορνεία, είναι ζήτημα της αστυνομίας και των συναρμόδιων αρχών, που θα πρέπει να παρέμβουν με αυστηρότητα.

ΝΙ.ΚΑΝ.- MAXHTHΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Μαίρη Τ.

  Πολύ αληθινή η τοποθέτηση του ΝΙ.ΚΑΝ. – ΜΑΧΗΤΗΣ, που πρώτη φορά τον βλέπω εδώ! Θίγει ένα υπαρκτό θέμα, αυτό της εξώθησης σε πορνεία ανήλικων κοριτσιών ρομά, είτε από συγγενείς, είτε από μόνες για ένα κομμάτι ψωμί. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός πως πολλές από αυτές είναι και παντρεμένες με μικρά παιδιά… Αν ήταν “Μπαλαμές”, θα γινόταν χαμός και η Αστυνομία θα προέβαινε σε συλλήψεις ανώμαλων κι όχι μόνο γερόντων! Αλήθεια, μπορεί να μου πει κάποιος, αυτή η περίφημη Επιτροπή του δήμου που συστήθηκε για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων και την παραβατικότητα των ρομά που κάθε μέρα κλέβουν, τι κάνει; Για ποιο λόγο συστήθηκε;;;

 2. Άδραξε την μέρα

  Το “προβεβηκότες”,το κατάλαβαν όλοι κύριε Κανή.Το, οι προχωρημένης ηλικίας ή οι ηλικιωμένοι, ίσως …να δυσκολεύονταν.

 3. antikeimenikos

  Όποιος στηρίζει τους ρομά, ξέρει που μένουν, ας πάει να τους βοηθήσει. Εμείς οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να πάρουμε τα μέτρα μας. Στατιστικά μιλώντας, αργά η γρήγορα θα υπάρξουμε και εμείς θύματά τους…

  Όσο για τους πορνόγερους, αυτοί υπήρχαν παντού και πάντα…

 4. Φτωχός με αισθήματα

  @Άδραξε την μέρα

  Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε και καμιά ελληνική λέξη.

 5. total

  Εδώ μιλάμε για παιδική πορνεία, δεν έχει καμία σημασία αν είναι Ρομά, παιδιά είναι και αυτά που δυστυχώς τα αναγκάζουν να μεγαλώσουν γρήγορα. Σαν να μην έφτανε αυτό τα ωθούν και στην πορνεία και εμείς ασχολούμαστε με το αν ο παππούς ντροπιάζει την οικογένειά του . Αν μένουμε με σταυρωμένα χέρια είμαστε συνένοχοι σε ένα έγκλημα , δεν αρκεί να τους διώξουμε από το προαύλιο της εκκλησίας , καλούμε την αστυνομία ή παίρνουμε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τον δίνουμε στην αστυνομία.
  Και να είστε σίγουροι ότι ο “παππούς” δεν έχει βάλει στο μάτι μόνο τις μικρές Ρομά, αλλά και τις κόρες σας , τις αδερφές σας , τις εγγονές σας ……..

 6. Μαίρη Τ.

  Καλά, εμένα γιατί δεν μου απάντησε κανείς; Πού είναι η Επιτροπή που έφτιαξε ο δήμαρχος για τους ρομά; Τι κάνει; Ασχολείται καθόλου με το θέμα ή όχι; Κι αν όχι, γιατί δημιουργήθηκε; Μέσα στην Επιτροπή, όπως διάβαζα τότε, υπάρχει κι εκπρόσωπος της Αστυνομίας! Τι δεν καταλαβαίνουμε;; Άλλον εδώ τον πείραξε το “προβεβηκότες” (μη γράψει και κανείς σωστά Ελληνικά…), άλλοι το πάνε αλλού… Με τον μόνο που συμφωνώ, είναι ο total, γιατί γράφει τα πράγματα όπως έχουν!! Εγώ πάντως, σε κάθε ανάρτηση για τους ρομά και τις παραβατικότητες, το έχω ξαναγράψει και το κάνω, ια γράφω αυτό: Τι κάνει η Επιτροπή του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος για το όλο θέμα των ρομά… Το Μοσχολιό για παράδειγμα, πάντα τον κατηγορούσαμε ως πρώτον υπεύθυνο, ο σημερινός δήμαρχος γιατί μένει στο απυρόβλητο;; Άλλη μία απορία μου!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.