Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Το Αγρίνιο «ζει» στο ρυθμό του 9ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης»

Αύριο, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» με διοργανωτές το Δήμο Αγρινίου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ .

1 Αύριο, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» με διοργανωτές το Δήμο Αγρινίου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ .

Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής έγινε στο υπόγειο του Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από 13:00 – 19:00.
Αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχής τους , οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τον φάκελο με τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης (που θα είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά του), τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά τους αντικείμενα, παραμάνες και την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής καθώς και το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.

Στο χώρο λειτουργίας της γραμματείας πολίτες και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και την έκθεση με φωτογραφικό και άλλο υλικό του Μιχάλη Κούση, προς τιμήν του οποίου πραγματοποιείται ο αγώνας (Υπεύθυνος για την έκθεση είναι ο Διονύσης Μπαμπαρούτσης, ΚΦΑ και Πρόεδρος Φίλων Αθλητικού Μουσείου). Στις 6 το απόγευμα ξεκίνησε και το καθιερωμένο pasta party για όλους τους δρομείς στο Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου Μιχάλης Κούσης, οι οποίοι απόλαυσαν γευστικά ζυμαρικά. Στo πλαίσιo του 9ου Ημιμαραθώνιου δρόμου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα (20.00) η καθιερωμένη «Γιορτή του Αθλητή», στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Θα βραβευθούν Αγρινιώτες αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, ο Παναιτωλικός για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, ο προπονητής του Μιχάλη Κούση, κ.Γρηγόριος Μπενέκας καθώς και o κ. Παναγιώτης Αγγελούδης, πρωταθλητής Ελλάδος 2015,κατηγορία ΤΤ3 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming από την ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου (http://www.cityofagrinio.gr/)

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου – Θέρμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγρίνιο και εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών κατά τις ώρες 10.30 έως και 12.00.
  • Σταδιακή ακινητοποίηση οχημάτων ή εκτροπή αυτών μέσω  παρακαμπτήριων οδών, στην Ε.Ο. Αγρινίου Θέρμου από το 8ο χιλιόμετρο (Καινούργιο) έως το 16ο χιλιόμετρο (Βαρεία) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θέρμο, από ώρα 10:00 έως 13:00.
  • Σταδιακή ακινητοποίηση όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Παναιτωλιου – Καινούργιου και την εκτροπή τους μέσω παρακαμπτήριων οδών, από ώρα 10:00 έως 13:30.
  • Εκ περιτροπής κυκλοφορία οχημάτων στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα προς Αντίρριο από το 63,750ο χιλιόμετρο (κόμβος Παναιτωλίου) έως το 63,950ο χιλιόμετρο (είσοδος παραδρόμου) από ώρες 10:00 έως 13:00.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα προς Ιωάννινα από το 64ο χιλιόμετρο (είσοδος παραδρόμου) έως την συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μ. Κατράκη από ώρες 10:00 έως 13:00.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των  οχημάτων σε όλο το μήκος της ενταύθα δημοτικής οδού Χ. Τρικούπη και στις οδούς περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας από ώρες 10.00 έως 14.30.
  •  Απαγόρευση στάθμευσης σε όλα τα προαναφερθέντα τμήματα των οδών από ώρα 07:30 έως 14:30

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

2 3

1 2 3 4 5 6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.