Σάββατο, Αύγουστος 17, 2019

Πανσέληνος στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου με τους Παπαδημητρίου- Δάρρα

unnamed ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΩΡΑ ENAΡΞΗΣ : 21.30

Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου υποδέχεται υπό το ειδυλλιακό φως της πανσέληνου δυο μεγάλους καλλιτέχνες: τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα. Έπειτα από την μεγάλη συναυλία τους στην πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου στη μαγευτική Δήλο με τη μοναδική προσέλευση κοινού και τη παρουσία τους σε αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα, έρχονται στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 ημέρα της τελευταίας πανσέληνου του καλοκαιριού!
Δυο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά. Δύο καλλιτέχνες που όπου βρεθούν αφήνουν τις καλύτερες αναμνήσεις.
Αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως η συνεχίστρια της, η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ από όλο το φάσμα των σπάνιων φωνητικών δυνατοτήτων της. Μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σύγχρονη μούσα του Μίκη Θεοδωράκη, δισκογραφική ερμηνεύτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και του Μίμη Πλέσσα. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, που καταλήγει σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με 15 διεθνή και ελληνικά βραβεία μουσικής έχει χαρακτηριστεί ως ένας επάξιος συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων Ελλήνων συνθετών έχοντας κάποιους από τους σημαντικότερους δίσκους της τελευταίας 30ετίας! Έχει μελοποιήσει τους μεγάλους μας έλληνες ποιητές και στιχουργούς αποσπώντας δεκάδες βραβεία και ξεχωρίζοντας στο κοινό.

To Σάββατο, 29/8/2015 στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του, Φωτεινή Δάρρα με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Θα ακουστούν και άλλα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με τη μοναδική πινελιά των ξεχωριστών αυτών καλλιτεχνών.

Τους συνοδεύουν επί σκηνής:

Γιώργος Παπαχριστούδη : πλήκτρα
Τεό Λαζάρου: μπάσο-τραγούδι

Γιώργος Καραγιάννης : μπουζούκι Γιάννης Καραχάλιος: ντραμς

Μανώλης Ολλανδέζος : Ηχοληψία

Μια συναυλία που ισορροπεί την ποιότητα της δημιουργίας με τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΟΣ –ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.