Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Το αυριανό πρόγραμμα Καστανίδη σε Αγρίνιο.Στάση και στο Μεσολόγγι.

Το αυριανό πρόγραμμα Καστανίδη σε Αγρίνιο.Στάση και στο Μεσολόγγι.

Στο Αγρίνιο θα μιλήσει (παρά τις βολές του Μεσολογγίου) ως γνωστόν αύριο στις 20:00 σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου και ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης, με θέμα «Η Δικαιοσύνη ως προϋπόθεση εξόδου από την κρίση» ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου ενώ θα προηγηθεί η στάση του στο διοικητήριο στο Μεσολόγγι. 

To επίσημο πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:30π.μ. Διοικητήριο Μεσολόγγι (Συνάντηση με Φορείς)

12:45μ.μ.  Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου ( Συνάντηση με Δήμαρχο κ. Παύλο Μοσχολιό)

1:15μ.μ.  Επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου

2:15μ.μ.  Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ (Αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου – Δημαρχείο Αγρινίου)

8:00μ.μ.  Ομιλία  με θέμα: «Η δικαιοσύνη ως προϋπόθεση εξόδου από την κρίση»  στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

 Την Πέμπτη θα βρίσκεται στην ύστερα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.Στην Πάτρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα έχει σειρά συναντήσεων από το 10 το πρωί της Πέμπτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας (μέγαρο Κόλλα) με τον Προϊστάμενο του Εφετείου Πατρών, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, τον Προϊστάμενο του Διοικητικού Εφετείου, τους Προϊστάμενους του Πρωτοδικείου Πατρών και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με τις Προϊσταμένες του Διοικητικού Πρωτοδικείου, του Πταισματοδικείου και του Ειρηνοδικείου, με τον Προϊστάμενο του Νομικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Επίσης, ο κ. Καστανίδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα παραχωρήσει, στις 11.30 π.μ., στον ίδιο χώρο, συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.