Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Το αφήνουμε στην κρίση σας…

δημαρχείο-ΑγρινίουΣτο Αγρίνιο λίγο-πολύ γνωριζόμαστε όλοι. Η τοπική κοινωνία έχει εξάγει τα συμπεράσματα της για όσους ασχολούνται με τον δημόσιο βίο αλλά και για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.
Με την ανάρτηση που διαβάζετε αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών το ύφος, το ήθος και τον δημόσιο λόγο ενός βασικού εκπροσώπου της δημοτικής Αρχής Αγρινίου. Ενός αντιδημάρχου, πρώτου τη …τάξει
Το agrinionews.gr έλαβε στις 9.42  μήνυμα από το γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής Αγρινίου να παραστεί στις 11.00 για κάλυψη δηλώσεων αντιδημάρχου. Το agrinionews.gr ενημέρωσε την αρμόδια του γραφείου Τύπου πως αναμένει το υλικό για να προβεί στη δημοσιοποίηση του. Ωστόσο παρά την απουσία του site , στους εμβρόντητους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ο εν λόγω αντιδήμαρχος ανέφερε τα εξής που καταγράφονται στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί. Ελέχθησαν δημοσίως στα μέσα ενημέρωσης και ως εκ τούτου καταγράφηκαν.

Για να γίνει  κατανοητό, να αναφερθεί πως μέσα ενημέρωσης κλήθηκαν να καλύψουν δηλώσεις του αντιδημάρχου αλλά εκεί από τον ίδιο ενημερώθηκαν πως δεν γίνονται… δεκτά. Ειδικότερα διαμηνύθηκε στο συντάκτη της εφημερίδας Συνείδηση  πως δύναται να καλύψει τη συνέντευξη ως άτομο και όχι ως εκπρόσωπος μέσου. Επίσης διαμηνύθηκε προς την εφημερίδα και δύο site του Αγρινίου πως θα τους επιτρέπεται η κάλυψη των εκδηλώσεων του δήμου Αγρινίου ανάλογα με την στάση τους απέναντι  του.
Το agrinionews.gr δεν θα σχολιάσει τη στάση του εν λόγω αξιότιμου κυρίου. Άλλωστε δεν συνηθίζει να ασχολείται μαζί του … Ούτε στο ελάχιστο ενδιαφέρει το agrinionews.gr η άποψη του.
Τον αφήνει στην κρίση του κόσμου, των αναγνωστών, της παράταξής του και φυσικά του δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου που του έκανε την τιμή να τον επιλέξει για συνεργάτη του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Mουρτζιάπης Νικος

  Με αφορμή την επίθεση της κ. Σαμαρά – διευθύντρια της εφημερίδας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και του για πολλοστή φορά διαχειριστή του agrinio NEWS στον Αντιδήμαρχο Αγρινιου έχουμε να κάνουμε μερικές διαπιστώσεις !Ο Αντδιήμαρχος Αγρινίου παιδιά όπως θα ξέρετε είναι χρόνια στην αυτοδιοίκηση και παρακολουθεί τα δημοτικά αλλά και δημοσιογραφικά τεκταινόμενα και επιτρέψετε μου να πω ότι δικαιούται να έχει άποψη και μάλιστα αποκρυσταλλωμένη και μέσω αυτής να κρίνει και να κατακρίνει όταν χρειάζεται !

  Αφού έχει άποψη μπορεί και συγκρίνει λοιπόν το τότε και το τώρα!

  Μαζί του έχουμε κι εμείς μια ταπεινή άποψη αλλά απο την άλλη είμαστε

  γεμάτη απορίες (καλοπροαίρετες πάντα ) για την την μεταχείριση που του έχουν εξασφαλίσει τα πιο “έγκυρα” μέσα της πόλης του Αγρινίου!

  Τα καταθέτουμε λοιπόν μέσω ερωτημάτων!

  Πως γίνεται μια δημοτική αρχή να δικάζεται συχνά και ένας συγκεκριμένος εκπρόσωπος της (ο πρώτος τη τάξη) όταν κανείς πριν αυτοδιοικητικός παράγοντας του Αγρινίου ήταν στο απυρόβλητο; Πως γίνεται η αμεροληψία να αρχίζει και να σταματά μόνο στο Δήμαρχο , στο Καζαντζή και σε δυο τρεις άλλους; Γιατί αυτό δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια;

  Πως γίνεται στα δημοτικά συμβούλια ο κ. Καζαντζής να απουσιάζει απο όλες τις φωτογραφίες απο τα συγκεκριμένα ενημερωτικά μέσα ; σαν να μην υπάρχει ενω δεν εχει απουσιάσει ποτέ απο ξκανενα δημοτικό συμβούλιο;

  Πως είναι δυνατόν για να μιλήσουμε ειδικότερα στο agrinio NEWS να μην αναφέρεται οτι ο κ Καζαντζης ηταν αυτός που εισηγήθηκε το στρατηγικό σχεδιασμό του δήμου και να αναφέρονται οι θέσεις όλων των αλλων πέραν από τις δικές του θέσεις και απαντήσεις

  Τυχαίο; Δεν νομίζω !!!!!

  Θα μπορούσε να πει κανείς οτι θα μπορούσε να είναι και τυχαίο\αλλά δυστυχώς ανατρέχοντας σε ολα τα δημοτικά συμβούλια και στις φωτογραφίες τους μάλλον τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!

   

  Και ας μην πάμε τοσο μακριά την βάλιτσα .. Πάμε στην χθεσινή ημέρα

  Ο κ. Καζαντζής έδωσε το παρών χθες στην πλατεία Αγρινίου για την επιτροπή του ΝαιΙ άλλα για αυτούς δεν υπήρξε ποτέ στην πλατεία!

  Και πάμε πιο πριν πάλι και σε άλλο μέσο !

  Πριν τις δημοτικές εκλογες και ενω παρουσιάζονταν η πιθανοί υποψήφιοι δήμαρχοι Αγρινίου στην εφημερίδα συνείδηση υπήρχαν φωτογραφίες ολων πλην του κ Καζαντζη ο οποίος ήταν τότε αρχηγός της αντιπολίτευσης και ο πιο πιθανός υποψήφιος !

  Τυχαιο κι αυτό;

  Στη σημερινή πρόσκληση για ενημέρωση τα δυο sait ΑΝ και δεν πηγαν θέλησαν να ενημερωθούν εκ των υστέρων απο το γραφείο τυπου ιδιαιτέρως και φυσικά αυτο δεν μπορούσε να γινει γιατί ο κ. Καζαντζής ηταν ο μονος αρμόδιος για αυτή την ενημέρωση!

  Αν και λοιπόν μιλάμε για αντικειμενική δημοσιογραφία και αμερόληπτη θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτο τον τόπο(σε αυτή την πόλη καλύτερα) να δούμε ποιοι συνεργάζονται με ποιους , ποιοι είναι υπάλληλοι ποιων και γιατι τους ενοχλεί η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων!!!!!

  Εχουμε την εντύπωση δε οτι ο κ Καζαντης δεν χρειάζεται να επικοινωνήσει με τον κόσμο μεσω της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και των δυο συγκεκριμένων ενημερωτικών μέσων που τον καταγγελουν γιατι ούτως η άλλως είναι απο μόνος του επικοινωνιακός και μιλάει απευθείας με τον κόσμο

  μια επίσκεψη στο γραφείο του θα σας πείσει όπου καθημερινά γίνεται το αδιαχώρητο !

  Ελευθεροτυπία τώρα για να αναπτυξουμε κι αυτό από την άλλη μιας και έγινε λογος … ειναι να αποτυπώνεται ολες οι γνώμες και οι απόψεις οσων εκπροσωπούν δημόσιες θέσεις , και να γίνονται – δημοσιεύονται ολες οι θεσεις !

  ΝΑΙ ή ΌΧΙ που θα ήταν και το ερώτημα του σχετικού δημοψηφίσματος!

  Η γνώμη και η άποψη του κ. Καζαντζη δεν διαβάσαμε να εχει αποτυπωθεί πουθενά ως αρμόδιου αντιδημάρχου .

  Ολα τα υπόλοιπα μπορούν να χαρακτηρίσουν βιογραφία κι οχι δημοσιογραφία δηλαδή μπορεί να επιλέξει ο καθενας να προμονταρει καποιον δημοτικό σύμβουλο και να αναφέρεται στην δράση του και στην αξια του αλλα αυτο δεν λέγεται δημοσιογραφία , λέγεται διαφήμιση και κάποια στιγμή χρησιμεύει για βιογραφικό !

  Τα δημοσιά μέσα λοιπόν οφείλουν να σέβονται αυτο που πρέπει να υπηρετούν δηλαδή την αντικειμενική αμεροπλητπη και δημοσιά ενημέρωση για το γενικό συμφέρον και οχι να κάνουν επιλεκτικά , αποσπασματικές δημοσιεύσεις οσων αυτοί θέλουνε να προβάλουν !

  ΑΝλοιπόν ο κ. Καζαντζής τους ειχε καλέσει στο δικηγορικό του γραφείο θα είχαν δικαίωμα να αρνηθούν να πάνε , όταν όμως ο κ. Καζαντζης τους καλεί στο Δημαρχείο να ενημερώσουν τον κόσμο δημοσίως και υπεύθυνα για την άκσηση του δικαιώματος της ψηφοδοσίας για το δημοψήφισμα ειναι υποχρεωμένοι να αποτυπώσουν την ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου και όχι του φυσικού προσώπου.

  Κλείνοντας να υπογραμμίσουμε πως μικροπρεπείς φράσεις όπως ειναι σοβαρός άντρας κλπ θα πρέπει πριν εκστομίζονται να γίνονται αντικείμενο σκέψης , διότι αν η κ. Σαμαρά εν προκειμένω δεν έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα σοβαρούς άντρες δεν ευθύνεται ο κ. Καζαντζής για αυτό .

  Σε μια τέτοια περίπτωση ας περάσει απο το γραφείο του για τις διαπιστώσεις !

 2. Χαρούλης

  Το ότι ο κύριος Καζαντζής δεν εμφανίζεται στις φωτογραφίες είναι θέμα προς διερεύνηση από το Ινστιτούτο Παραψυχολογίας.
  Διαχρονικά απουσιάζουν από φωτογραφίες που έχουν ληφθεί τα αερικά,τα τελώνια,οι νεράιδες και τα ξωτικά, καθώς και οι βρυκόλακες.
  Ειδικά στη συγκέντρωση του ΝΑΙ που δεν μπορούσαν να γεμίσουν ούτε ένα λεωφορείο, θα έπρεπε να εμφανίζεται.
  X-FILES.
  Μουρτζιάπης Νίκος, αν η σοβαρότητα ενός ανδρός κρίνεται από τα επιχειρήματά σου, τότε να μπείς και εσύ στο λόμπυ των ασόβαρων.
  Κάνεις άνδρας δεν ασκεί υπεράσπιση σε επίπεδο κατίνας, ειδικά όταν αναφέρεται σε μια γυναίκα.

 3. Μαίρη Τ.

  ΑΜΑΝ, αμάν, και δεν το είδα! Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό; Ο “συνήγορος” του δικηγόρου, χάνεται που καταναλώνεται σε τόσο χαμηλού επιπέδου υποστηρίξεις, μάλλον πρέπει να βάλει στόχο πολύ ψηλότερο, τον Άρειο Πάγο για παράδειγμα!!! Δε θα ασχοληθώ βέβαια με το κείμενό σου, γιατί δεν αξίζει τον κόπο! Το αν είναι αντικειμενικό ή όχι ένα μέσο ενημέρωσης στο Αγρίνιο, άσε να το κρίνουμε εμείς οι αναγνώστες κι όχι οι “συνήγοροι” των συνηγόρων!! Για τις φωτογραφίες έχω άποψη και απάντηση! Ο δήμαρχος είναι ωραίος και θέλει όσο τίποτε άλλο να τον φωτογραφίζουν όπου κι αν πηγαίνει, ακόμα και όταν χορεύει! Ο εν λόγω αντιδήμαρχος δεν είναι και τόσο ωραίος, πολύ άγριος φαίνεται!! Σε κάθε περίπτωση φίλε σχολιαστή, τα παράπονά σας στο δήμαρχο!!!! Έτσι λένε στο χωριό μου!!!!!

 4. zats

  Ο Ν. Μουρτζιάπης που λεει πως είναι “γεμάτη απορίες”… και ανέλαβε χρέη υπεράσπισης του Καζαντζή, δεν καταλαβαίνει πόσο τον εκθέτει; Δε μας λέει για παράδειγμα τι έγραφε για τον αντιδήμαρχο και πως γλίτωσε κάποτε τη μήνυση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.