Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Το βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μεσολόγγι

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι εργαζόμενοι του Δήμου της Ι. Π. Μεσολογγίου και το  Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  καλούν σήμερα στις 8:30 μ.μ στην Ιχθυόσκαλα Μεσολογγίου όλους τους εργαζομένους, τους φορείς και τους δημότες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου.

Η πρόσκληση των εργαζομένων του Δήμου: “Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου σας προσκαλούν  στη συγκεντρωση  διαμαρτυρίας, εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου “Λαιμητόμος”, που θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 8: 30 μ.μ. στο Λιμάνι Μεσολογγίου (Ιχθυόσκαλα).”

Η σχετική ανακοίνωση του Ε.Κ Μεσολογγίου:«Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας στις 16-7-2013 που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και συμπαραστεκόμενο στον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλεί όλους τους εργαζόμενους, φορείς της πόλης και πολίτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση συμπαράστασης που οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου, σήμερα 15/7/2013 και ώρα 20:30 στον χώρο της ιχθυόσκαλας στο Λιμάνι Μεσολογγίου.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Μόνος δρόμος είναι η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής!

Αγώνας μαζικός και συνεχής!

Ή εμείς  ή αυτοί, άλλος δρόμος δεν υπάρχει»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.